Quantcast

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Τρίτη 3/5

{"ws":5898,"s":"728x90","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":6093,"s":"320x50","h":"adman.antenna.gr"}

Συγκρατημένοι είμαστε σήμερα και ταυτόχρονα αισιόδοξοι… Κάτι περιμένουμε αλλά μάλλον αυτό με την Αφροδίτη στον Κριό μας κάνει να το θέλουμε όλο και περισσότερο , ωστόσο εμείς θέλουμε να το εμπλουτίσουμε και να το περιμένουμε με ανυπομονησία… Ερωτικά το κλίμα έχει μία αισιοδοξία η οποία είναι διάχυτη και θέλει όλο και περισσότερο να εκτονωθεί κυρίως με αποστάσεις με εξόδους με ταξίδια αλλά και με τρόπους εκτόνωσης αρκετά πρωτότυπους… Η βιασύνη είναι ένα ιδίωμα της ημέρας αλλά αυτό είναι κάτι που πρέπει να το μετριάσουμε αλλά αυτό είναι κάτι που θα το αποκτήσουμε σταδιακά και όταν καταλάβουμε ότι αυτό δε θα μας ωφελήσει σε κάτι αντίθετα θα μας ωθήσει σε λάθη …  Επαγγελματικά, επανερχόμαστε σε δεσμεύσεις που προέρχονται από νόμους αλλά και από όρους συμβολαίων και έτσι καταλαβαίνουμε ότι έχουμε υποχρεώσεις που δεν αναστέλλονται λόγω των εορταστικών ημερών της εβδομάδας!

ΚΡΙΟΣ

Ευκαιρία να κάνετε αποκαλύψεις και κινήσεις που θα έχουν ένα βραχυπρόθεσμο χαρακτήρα και να έχετε σημαντικές περιπτώσεις επιτυχίας… Ερωτικά, θέλετε να κατοχυρώσετε κάτι και μάλιστα με συνοπτικές διαδικασίες αλλά αυτό δε σημαίνει ότι επιλέγετε το σωστό τρόπο προσέγγισης… Επαγγελματικά, έχετε περισσότερη αυτοπεποίθηση και αυτό σας βοηθάει!

ΤΑΥΡΟΣ

Μέρα που είστε συγκρατημένα αισιόδοξοι αλλά εκεί που πρέπει να δώσετε την περισσότερη σημασία είναι τα επαγγελματικά σας… Γιατί έχετε μία ευκαιρία που πρέπει να την εκμεταλλευτείτε τάχιστα και θα σας βοηθήσει και να ανέλθετε επαγγελματικά… Ερωτικά, έχετε μία κρυφή επιθυμία που δυσκολεύεστε να την αποκαλύψετε στους άλλους, όμως παρόλα αυτά δεν είστε απόλυτα ευχαριστημένοι!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είστε λίγο περισσότερο πρόθυμοι σήμερα από όσο θα έπρεπε αλλά αυτό δεν μπορείτε να το αλλάξετε προς το παρόν… Έχετε μία ανυπομονησία για όλα τα θέματα που σας απασχολούν την οποία δεν μπορείτε να την τιθασεύσετε… Για αυτό και κάνετε λάθη αλλά αυτό δεν μπορείτε να το αλλάξετε ή να το περιορίσετε γιατί αυτό σας θέτει στην ακριβώς απέναντι όχθη το να είστε ανασκουμπωμένοι και κλειστοί… Ερωτικά, μπορείτε να περιμένετε περισσότερα αν και εσείς δείξετε ότι θα κάνετε ένα συμβιβασμό!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μέρα με δυσκολίες συντονισμού γιατί από τη μία θέλετε να ευχαριστήσετε την οικογένειά σας από την άλλη θέλετε να προχωρήσετε κάτι στη δουλειά σας και τα δύο μαζί δε γίνονται… Ερωτικά, το κλίμα έχει καταλαγιάσει χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα παραμείνει έτσι για πάντα… Πάντως αν θέλετε να βάλετε κάτι σε εφαρμογή ελέγξτε ότι αυτό είναι που τελικά θέλετε στον απόλυτο βαθμό… Επαγγελματικά, είστε πολυάσχολοι αλλά όχι με τα σωστά πράγματα!

ΛΕΩΝ

Η αλήθεια είναι ότι για εσάς η γιορτινή διάθεση σας ταιριάζει και μάλιστα στον απόλυτο βαθμό για αυτό και η δημιουργική σας διάθεση δεν παγιδεύεται παρόλο που δεν βρίσκει πάντα τη σωστή ανταπόκριση…. Ερωτικά, πρέπει να βάλετε πιο πολύ τα σοβαρά σας σε μία συζήτηση χωρίς όμως να υπονομεύσετε τις επιθυμίες σας… Επαγγελματικά, είστε πιο σίγουροι ότι θέλετε να ξεφύγετε από τα τετριμμένα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είστε και εσείς που αναπολείτε το παρελθόν με μεγάλη νοσταλγία και δεν είναι κάτι που έχετε σκοπό να το σταματήσετε… Ωστόσο ξέρετε να το προκαλείτε κιόλας ή να κάνετε καλέσματα και να επιδιώκετε επαφές… Οι οικογενειακές υποχρεώσεις είναι ένα φρένο για εσάς σήμερα γιατί έχετε μαζέψει αρκετές… Ερωτικά, το κλίμα θα βελτιωθεί τις προσεχείς ημέρες ωστόσο μην σταματάτε να επιμένετε εκεί που υπάρχει ουσία… Επαγγελματικά, έχετε αποσυντονιστεί πλήρως!

ΖΥΓΟΣ

Μία μέρα που θα είστε πολύ επικοινωνιακοί και τουλάχιστον πιο προσιτοί για συζητήσεις…  Αυτό δε σημαίνει ότι θα είστε και αποκαλυπτικοί αλλά τουλάχιστον θα βάλετε τις σκέψεις σας σε μία τάξη… Ερωτικά, είστε πιο ευδιάθετοι, κυρίως γιατί αποδέχεστε το ξαφνικό και συνηγορείτε στο να το εξελίξετε… Επαγγελματικά, δεν έχετε και τόσο όρεξη όμως αυτό δε σημαίνει ότι δε θα μπείτε στη ρουτίνα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σίγουρα είστε πιο συνετοί και μετρημένοι και είναι και μία ευκαιρία να κάνετε έναν απολογισμό εξόδων και να είστε και κάπως φειδωλοί στα έξοδα γιατί χρειάζεται ένας έλεγχος… Ερωτικά, πάντως θέλετε να δώσετε περισσότερο χρόνο αλλά κάτι ακόμα σας κρατάει πίσω να τολμήσετε να το ζητήσετε… Περιμένετε μία κίνηση αποδοχής για να προχωρήσετε… Επαγγελματικά, είστε τουλάχιστον ήσυχοι ότι κάνετε το καθήκον σας!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Λίγο περίεργοι είστε σήμερα έχετε περίεργες ευαισθησίες που δεν μπορούν να γίνουν εύκολα αντιληπτές από τους άλλους… Ερωτικά, έχετε καταλάβει ότι τα πράγματα θέλουν αποδοχή των επιθυμιών σας αλλά και έννοια που να πηγάζει από πιο βαθειά συναισθήματα και να είστε σίγουροι ότι είναι αμοιβαία… Επαγγελματικά, μία οικονομική υπόθεση σας καθυστερεί εκ νέου και φυσικά σας δημιουργεί προβλήματα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μέρα που και εσείς έχετε τους λόγους σας να θέλετε να απομονωθείτε και μάλιστα χωρίς να διαπραγματεύεστε με κανέναν ότι αυτό θα γίνει κιόλας… Ερωτικά, έχετε αποφασίσει ότι θέλετε μία εκδήλωση που να σας συνεπάρει και να σας βγάλει όλες τις αμφιβολίες αλλά και να νιώσετε ασφάλεια… Επαγγελματικά, τώρα θέλετε να δείτε τι συμβαίνει πίσω από τα προφανή!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Για εσάς συνεχίζεται η κοινωνική σας δράση σήμερα όμως είστε ιδιαίτερα εκλεκτικοί και επιλεκτικοί στις αποφάσεις σας αλλά και στο ποιους θα δείτε και για πόσο… Ακόμα και το μέρος θα το επιλέξετε εσείς και σχεδόν θα το επιβάλλετε… Ερωτικά, είστε ακόμα σε αμφιταλαντεύσεις αλλά αυτό δεν είναι κάτι που σας απασχολεί γιατί θεωρείτε ότι έχετε χρόνο… Επαγγελματικά, θέλετε να διερευνάτε πιο βαθειά αυτά που προκύπτουν πριν αποφασίζετε!

ΙΧΘΥΣ

Μέρα με δυσκολίες η σημερινή καθώς υπάρχει μία πίεση στην εργασία που για εσάς είναι αδικαιολόγητη και σας βάζουν και συγκεκριμένα χρονικά περιθώρια… Ερωτικά, είστε αυτοί που θέλετε να σας δώσουν συγκεκριμένες εξηγήσεις… Είστε πιο απαιτητικοί τώρα αλλά και πρόθυμοι να δείξετε και εσείς μία συνέπεια… Επαγγελματικά, οι συνεργάτες σας είναι σε αργία αλλά εσείς ωστόσο θέλετε μία απάντηση!

{"ws":5901,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5900,"s":"300x250","h":"adman.antenna.gr"}

Μοιράσου το:

{"ws":5896,"s":"300x250","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5901,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5899,"s":"970x250","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":6089,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τα ζώδια από τη Λίτσα Πατέρα – Η ιδανική μέρα για γάμο τον Ιούλιο!

Η Λίτσα Πατέρα παρουσίασε στο τηλεοπτικό κοινό τις αστρολογικές προβλέψεις στην εκπομπή “Το Πρωινό”, του ΑΝΤ1 με τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα. Δείτε...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από τη Βίκυ Παγιατάκη!

Η αστρολόγος της εκπομπής «Πάμε Δανάη!», Βίκυ Παγιατάκη, κάνει τις προβλέψεις της ημέρας και δίνει χρήσιμες συμβουλές για όλα τα ζώδια!   Δείτε το βίντεο με...

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή (1/7-3/7)

Η Παρασκευή μας καλεί να σηκώσουμε ψηλά το κεφάλι, να ξανακερδίσουμε τη χαμένη μας περηφάνια, την αξιοπρέπεια, τη δύναμη και να αντιμετωπίσουμε όλα τα...

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από 4 Ιουλίου μέχρι 10 Ιουλίου!

Ζώδια: Ένας νέος μήνας ξεκινά και μια νέα εβδομάδα έρχεται με πολλές εξελίξεις σε διάφορους τομείς της ζωής μας. Πάμε να δούμε αναλυτικά πως θα...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Εβελίνα Παπούλια: Συγκλονίζει το “τελευταίο αντίο” της στην Ντίνα Κώνστα – “Σ’ αγαπώ! Καλό ταξίδι όμορφη”

Συγκίνηση και θλίψη έχει σκορπίσει στον κόσμο της υποκριτικής και των τεχνών η είδηση του θανάτου της σπουδαίας ηθοποιού Ντίνας Κώνστα, η οποία επί...