Quantcast

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Τρίτη (30/11)

{"ws":5898,"s":"728x90","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":6093,"s":"320x50","h":"adman.antenna.gr"}

Η τελευταία μέρα του φθινοπώρου είναι μία πολύ καλή μέρα και επιτέλους μας δίνει τις ευεργεσίες μας, μας δείχνει μία καλή όψη των πραγμάτων και μας κάνει πολύ αισιόδοξους ότι κάτι καλό έχουμε να περιμένουμε ακόμα και αν δεν είναι τόσο ευδιάκριτο αυτή την στιγμή σίγουρα όμως ξέρουμε ότι υπάρχει… Ερωτικά, η μέρα έχει ωραίες συνευρέσεις, συζητήσεις με νόημα και κυρίως με μία βάση για να στηριχτούμε και να ελπίζουμε… Επαγγελματικά, οι συζητήσεις και οι συνεργασίες είναι πολύ έγκυρες και ξέρουμε ότι είναι βοηθητικές… Πολύ περισσότερο δε, όταν ξέρουμε ότι εξυπηρετούν το κοινό καλό και έχουμε και κοινούς στόχους… Η δύναμή μας σήμερα έχει αέρα αλληλεγγύης και αυτό είναι το πιο σημαντικό για εμάς αλλά και για όσους συναναστρεφόμαστε!

ΚΡΙΟΣ

Είναι μία ευκαιρία για εσάς για να δείτε το πορτοφόλι σας πιο γεμάτο και αν όχι τώρα να δημιουργήσετε τις προϋποθέσεις για να γεμίσει και να φτάσετε κοντά σε μία οικονομική συμφωνία… Να θυμάστε ότι ο τολμών νικά και για αυτό μη φοβάστε να κάνετε αποκαλύψεις στα ερωτικά σας… Δε θα χάσετε παραδεχόμενοι τα συναισθήματά σας, αντίθετα θα βγείτε κερδισμένοι!

ΤΑΥΡΟΣ

Είναι μία μέρα που πρέπει να νιώθετε ότι η δύναμή σας αυξάνεται και όχι μόνο αυτό θέλετε να αρέσετε περισσότερο ή και να αρχίσετε να αγαπάτε τον εαυτό σας περισσότερο…. Ερωτικά, ξέρετε να δίνετε προτεραιότητα στο συναίσθημα και αυτό σας κάνει μοναδικούς και κυρίως να ξεχωρίζετε γιατί έχετε και πολύ καλές προθέσεις προς τους άλλους… Επαγγελματικά, σήμερα ξέρετε να προκαλείτε σωστά τις συζητήσεις ακόμα και αν δεν υπάρχει η ανάλογη ανταπόκριση!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Και εσείς κρατάτε τις επιφυλάξεις σας όμως αυτό που σας χρειάζεται είναι συντονισμός και βέβαια σήμερα έχετε και καλές ευκαιρίες να το κάνετε… Ερωτικά, είναι καλύτερα όταν κάνετε αισιόδοξες σκέψεις και όταν προσπαθείτε να είστε πιο χαλαροί και κυρίως δεν πιέζετε για κάτι… Προσέξτε μην καταπιέζετε τα συναισθήματά σας γιατί σήμερα πρέπει να κάνετε ακριβώς το αντίθετο… Και από αύριο έχετε και ακόμα καλύτερες επικοινωνιακές δυνατότητες!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μία μέρα που καταλαβαίνετε την αξία της κοινωνικής ζωής και θα σας κουράσει η κοινωνική ζωή αλλά τουλάχιστον θα κάνετε πολύ χρήσιμες γνωριμίες αν και θα πρέπει να ξεκαθαρίσετε τι θέλετε και από ποιον… Ερωτικά, η μέρα προσφέρεται για δυναμικές συζητήσεις αν και μπορείτε να μιλήσετε και με ωραία υπονοούμενα και να δημιουργούν ανυπομονησία…. Επαγγελματικά, δώστε μία ευκαιρία αλλά να είναι πραγματική και να επιθυμείτε την αλλαγή!

ΛΕΩΝ

Είστε τόσο καλά οργανωμένοι στην εργασία σας που το μόνο που δε θέλετε είναι άλλες αναβολές γιατί δεν υπάρχει κανένας λόγος που να είναι κατανοητός σε εσάς… Ερωτικά, σας ταιριάζει  περισσότερο ρεαλιστική προσέγγιση και ευτυχώς είναι εύκολο να την αποκτήσετε… Επαγγελματικά, πάντως μην αγνοείτε και τις οικονομικές ευκαιρίες γιατί καλή η δόξα αλλά και τα χρήματα είναι απαραίτητο συστατικό για την επιτυχία!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μπορείτε να αναλογίζεστε διάφορα και τώρα μπορείτε να αναλογίζεστε και τα σωστά οπότε και να μη σας πτοεί τίποτα… Η δύναμη του μυαλού σας είναι μεγάλη ακόμα και αν κάτι δεν το αλλάζετε γιατί το τολμάτε… Ίσως θεωρείτε ότι βιάζεστε αλλά σίγουρα δεν είναι έτσι… Ερωτικά, πρέπει να είστε πιο αισιόδοξοι και γενικά πιο ανοιχτοί για να προκαλέσετε και την τύχη σας… Επαγγελματικά, θα χρειαστεί να μιλήσετε με κάποιους που δεν έχετε τολμήσει να το κάνετε ως τώρα!

ΖΥΓΟΣ

Σαφώς και για εσάς τα πράγματα μπορεί να είναι καλύτερα αλλά πρέπει να το καταλάβετε νωρίς για να αρχίσετε και να το εκμεταλλεύεστε κιόλας.. Δείτε πως μπορείτε να απαλλαγείτε έστω και μερικώς από οφειλές που σας βαραίνουν… Ερωτικά, σας αρέσει να σας κάνουν εκπλήξεις όμως πρέπει να καταλαβαίνετε και για ποιο λόγο το κάνουν…. Επαγγελματικά, χειριστείτε τις καταστάσεις με διπλωματία!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είστε και εσείς που μπορείτε να ελπίζετε ότι κάτι θα αλλάξει προς το καλύτερο αρκεί να το προκαλέσετε κιόλας… Βασικά, θα πρέπει να καταλάβετε την αξία του να μοιράζεστε και σε προσωπικό επίπεδο και σε επαγγελματικό, και αυτό ταυτόχρονα σημαίνει και εμπιστοσύνη που αν δεν την έχετε στον απόλυτο βαθμό μπορείτε να την χτίσετε… Μην φοβάστε να ανοιχτείτε γιατί τότε θα δείτε ότι αυτό μόνο καθυστερήσεις μπορεί να σας φέρει!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είναι καλύτερα να δουλεύετε και να σας αρέσει η δουλειά σας γιατί έτσι την οργανώνετε και καλύτερα… Ειδικότερα δε, όταν υπάρχει και πολύ καλή συνεννόηση ή καταφέρνετε να μαθαίνετε τις απόψεις των άλλων για εσάς έστω και ανεπίσημα είναι μία πολύ καλή συγκυρία… Ερωτικά, τα πράγματα γίνονται πιο ουσιαστικά και καταφέρνετε να αποκτούν περισσότερη σταθερότητα… Επαγγελματικά, θα πρέπει να μάθετε και να ακούτε!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μια πολύ ερωτική περίοδος ξεκινάει για εσάς και αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να την καλωσορίσετε γιατί την περιμένατε αρκετά και αφετέρου σας αξίζει να δώσετε και περισσότερες ευκαιρίες σε γνωριμίες για να δείτε τουλάχιστον αν αξίζει τον κόπο να τις εξελίξετε διαφορετικά, να αφήσετε το χώρο ανοιχτό για έναν επόμενο έρωτα που σας περιμένει… Επαγγελματικά, μη νομίζετε επειδή δε σας μιλάνε ότι δε σας λαμβάνουν και στα υπόψη τους!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ξέρετε ότι οι αλλαγές σπιτιού είναι το καλύτερό σας γιατί  αφενός σας κουράζει να βλέπετε τα ίδια και τα ίδια… Μπορείτε αυτή τη φορά να το κάνετε και με μεγαλύτερη επιτυχία αν και βιάζεστε και το αποτέλεσμα που θα δώσετε ξέρετε ότι δε θα μπορέσετε να το αλλάξετε στη συνέχεια… Ερωτικά, κρατάτε κάποιες επιφυλάξεις που πολύ σύντομα θα τις αφήσετε πίσω, αλλά προετοιμάζετε το έδαφος… Επαγγελματικά, σας αγχώνουν όταν υπάρχουν διφορούμενα οικονομικά στοιχεία!

ΙΧΘΥΣ

Είστε και εσείς που καταλαβαίνετε ότι οι καλές εξηγήσεις κάνουν τα πράγματα τόσο διάφανα όσο και να ανατρέχετε με μεγάλη άνεση σε αυτά και να τα ξεκαθαρίζετε… Ερωτικά, είστε πολύ καλοί στα λόγια αλλά πρέπει να προσπαθήσετε και στις πράξεις γιατί εκεί σας λείπει το σωστό κίνητρο… Επαγγελματικά, προτιμήστε κάτι ξεκάθαρο και κυρίως φροντίστε να εμπιστευθείτε το ένστικτό σας γιατί θέλει να σας προειδοποιήσει για  κάτι που είναι τουλάχιστον περιττό έως ανούσιο για τον κόπο που έχει!

{"ws":5901,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5900,"s":"300x250","h":"adman.antenna.gr"}

Μοιράσου το:

{"ws":5896,"s":"300x250","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5901,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5899,"s":"970x250","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":6089,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τα ζώδια από τη Λίτσα Πατέρα – Ημέρες δύναμης και επαφής!

Η Λίτσα Πατέρα παρουσίασε στο τηλεοπτικό κοινό τις αστρολογικές προβλέψεις στο Πρωινό του ΑΝΤ1 με τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα.   Δείτε το βίντεο...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από τη Βίκυ Παγιατάκη!

Η αστρολόγος της εκπομπής «Πάμε Δανάη!», Βίκυ Παγιατάκη, κάνει τις προβλέψεις της ημέρας και δίνει χρήσιμες συμβουλές για όλα τα ζώδια! Δείτε το βίντεο!

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή (20/5-22/5)

Η Παρασκευή είναι φουλ στην ενέργεια και μας βγάζει τη διάθεση να τελειώνουμε με διάφορες υποθέσεις μας που έχουν τραβήξει καιρό, να τις κλείσουμε...

Κτητικοί, ζηλιάρηδες και καταπιεστικοί! Αυτά τα ζώδια θα σου κάνουν τη ζωή δύσκολη αν κάνεις σχέση μαζί τους!

Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που θέλουν να ελέγχουν όλες τις καταστάσεις και τους ανθρώπους που έχουν γύρω τους γιατί έτσι αισθάνονται ασφαλείς. Τα άστρα ξεχωρίζουν...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Survivor: Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Μετά από ακόμα ένα ανατρεπτικό επεισόδιο στο φετινό Survivor έφτασε η ώρα για μια νέα δοκιμασία για την ομαδική ασυλία. Οι δύο ομάδες έχοντας...