Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Πέμπτη (8/4)

{"ws":5898,"s":"728x90","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":6093,"s":"320x50","h":"adman.antenna.gr"}

Το κλίμα της ημέρας  έχει δυσκολίες οι οποίες κυρίως οφείλονται στο ότι υπάρχουν υποχρεώσεις οι οποίες δεν έχουν συγκεκριμένη ροή παρόλο που είναι αρκετά σαφές τι πρέπει να γίνει και μάλλον έχει συμφωνηθεί πρόχειρα ή έχει δοθεί μία συγκατάθεση χωρίς να ξέρουμε τι θα επακολουθήσει…. Κατά τα άλλα, αντιλαμβανόμαστε τη δύναμη της δικής μας ενέργειας και κυρίως το πόσο μπορούμε να επηρεάσουμε τις καταστάσεις σε όλα τα επίπεδα…

Ήλιος και Αφροδίτη  στον Κριό μας κάνουν  γρήγορους όσο και να αφήνουμε το μεγαλείο της προσωπικότητάς μας να φαίνεται και να θέλουμε να βγούμε μπροστά και να διεκδικήσουμε  οτιδήποτε μας απασχολεί, αφού δεν υπάρχουν όρια και κυρίως δεν βλέπουμε τίποτα ανέφικτο!

Αναλυτικά οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα

ΚΡΙΟΣ

Είστε αυτοί που θα βγείτε σταδιακά από την αδράνεια και θα επανέλθετε με δικές σας προτάσεις στη δουλειά, ίσως λίγο δύσκολο να καταλάβουν το συλλογισμό σας, αλλά εσείς ωστόσο δεν είστε και διατεθειμένοι να δώσετε και πολλές εξηγήσεις… Ερωτικά, είστε κάπως απόμακροι αλλά δεν μπορείτε να το αιτιολογήσετε, δηλαδή είναι προϊόν της δικής σας ψυχολογίας που δεν είναι δικαιολογημένη!

ΤΑΥΡΟΣ

Κατεβάζετε τους τόνους σήμερα και μπαίνετε σε πιο εσωτερική διάθεση ή θέλετε να φαντάζεστε αυτά που συμβαίνουν… Ερωτικά, εσείς είστε αυτοί που θα δώσετε μία απάντηση ή θα απαιτήσετε μία απάντηση από τους άλλους και μάλιστα έχετε και τον τρόπο σας να κατευθύνετε την απάντηση… Επαγγελματικά, είστε έτοιμοι να κατοχυρώσετε κάτι που είναι όντως δικό σας!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μέρα που για εσάς μοιράζεται ανάμεσα στις πρωινές υποχρεώσεις που είναι αρκετές και δε θα καταλάβετε και το λόγο που θα τις μεταθέσετε για αργότερα… Ερωτικά, είστε πιο συγκεκριμένοι στις απαιτήσεις σας και αυτό σας κάνει να είστε και πολύ πιο τυπικοί αλλά να είστε ευχάριστοι σε αυτά που θέλετε… Επαγγελματικά, είστε έτοιμοι για διεκδικήσεις για τις οποίες έχετε αργήσει!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είστε λίγο αποσυντονισμένοι τις πρωινές ώρες και δεν ξέρετε τι θέλετε… Για τα ερωτικά σας αυτό που σας νοιάζει είναι να μη δημιουργούνται εντάσεις που έχουν να κάνουν με πράξεις που δεν μπορούν να αποδειχθούν γιατί κανείς δεν τολμάει να ρωτήσει κατάματα… Επαγγελματικά, έχετε καταλάβει ότι  κάτι θα καθυστερήσει ακόμα λόγω του ότι δεν έχετε τις ίδιες προτεραιότητες!

ΛΕΩΝ

Μία μέρα για εσάς που ψάχνετε να βρείτε τις εσωτερικές σας ισορροπίες, αλλά πρέπει να τις ψάξετε περισσότερο και κυρίως να φιλοσοφήσετε περισσότερο τα πράγματα… Αυτό θα γίνει όταν καταλάβετε ότι υπάρχουν και κάποιοι να το συζητήσετε εκτενώς αλλά πρέπει να τους αναζητήσετε εσείς… Ερωτικά, είστε αυτοί που θέλετε να σας καταλαβαίνουν χωρίς όμως να τους δίνετε σωστά το στίγμα σας και έτσι περιμένετε κάτι που δυσκολεύεστε να το καταφέρετε… Επαγγελματικά, θέλετε περισσότερες πληροφορίες για κάτι ακόμα και αν δεν είναι ολόκληρες!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είστε έτοιμοι να τα βάλετε με τους άλλους αλλά προκειμένου να γίνετε άδικοι προτιμάτε τη σιωπή σας σήμερα, αλλά το  φυλάτε για αργότερα, όταν θα είστε προετοιμασμένοι και θα βρείτε την ευκαιρία… Ερωτικά, έχετε κάνει μία κίνηση και περιμένετε ανταπόκριση κάτι το οποίο θα έρθει με καθυστέρηση ή όχι με τον τρόπο που θα θέλατε… Επαγγελματικά, μάλλον πιέζεστε και αυτό δε σας κάνει και τόσο δημιουργικούς!

ΖΥΓΟΣ

Είστε πολύ σίγουροι ότι κάνετε το σωστό σήμερα, αλλά μάλλον θέλετε και μία επιπλέον ώθηση ή μία κίνηση επιβεβαίωσης για να προχωρήσετε… Ερωτικά, θα σας προκαλέσουν με έναν τρόπο που δε θα μπορέσετε να αρνηθείτε σήμερα, οπότε και θα ενδώσετε κάνοντάς τους να πιστεύουν ότι το θέλετε και εσείς όσο και οι άλλοι… Επαγγελματικά, μην αγχώνεστε γιατί είστε αρκετά μπροστά και έχετε χρόνο!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είστε και εσείς που θέλετε να διασκεδάζετε αρκετά και είστε ακόμα σε εορταστική διάθεση… Ερωτικά, τα πράγματα αρχίζουν και σας μπερδεύουν ευχάριστα δημιουργώντας σας μία γλυκιά προσμονή για αυτά που θα επακολουθήσουν… Μάλλον θα το κάνουν με τη μέθοδο των αμφιβολιών… Επαγγελματικά, έχετε καταλάβει ότι αυτό που έχει σημασία είναι να σας ικανοποιεί και να σας γεμίζει ο τρόπος που επικοινωνείτε και αυτό θα κάνετε!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μία μέρα που θα σας αυξήσει την ερωτική διάθεση σταδιακά και θα αφήσετε το σπίτι σας και θα βγείτε έξω να διασκεδάσετε είναι για εσάς η σημερινή και τουλάχιστον αυτή είναι η διάθεσή σας, αλλά αν δεν προλάβετε θα το κάνετε στη συνέχεια… Ερωτικά, λοιπόν είστε πολύ άμεσοι και στις επάλξεις… Επαγγελματικά, υπάρχουν διφορούμενες απαιτήσεις και εσείς ψάχνετε την χρυσή τομή!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είστε και σήμερα αρκετά εξωστρεφείς γιατί βρίσκετε αυτή την ευκαιρία ως μοναδική για να προχωρήσετε… Ερωτικά, τα ωραία λόγια και η συνεννόηση είναι το μαγικό κλειδί για να είστε σίγουροι ότι βαδίζετε σωστά αν και σε αυτό υπάρχει μία μεταβλητότητα… Επαγγελματικά, κάποια πράγματα πρέπει να τα αφήσετε να πέσουν κάτω, γιατί έτσι και αλλιώς θα αναθεωρηθούν!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Λίγο ανήσυχοι είστε σήμερα και αυτό που μπορεί να σας καθησυχάσει είναι ότι υπάρχουν και κάποιες κουβέντες που σας κάνουν να νιώθετε και αισιόδοξοι αλλά και κυρίως να σας προσθέτουν σκέψεις που φαίνεται ότι υπάρχουν λύσεις και μάλιστα που εξαρτώνται αποκλειστικά από εσάς… Ερωτικά, έχετε καταλάβει ότι οι απαντήσεις πηγάζουν από το πώς νιώθετε αν και χρειάζεστε περισσότερο χρόνο… Επαγγελματικά, θέλετε να γίνετε πιο ανταγωνιστικοί!

ΙΧΘΕΙΣ

Μία μέρα για εσάς που σταδιακά σας κάνει να χαλαρώνετε και να βάζετε πιο αργούς ρυθμούς στη ζωή σας… Βασικά, αυτό που θέλετε να κάνετε είναι να σταθεροποιηθείτε και να πιστέψετε στις δυνάμεις σας… Ερωτικά, έχετε καταλάβει ότι έχετε και κρυφούς άσσους στο μανίκι και το επιδεικνύετε με άνεση, κάνοντας το γνωστό και στους άλλους… Επαγγελματικά, κάτι που έχετε ξεχάσει επανέρχεται και πρέπει να ασχοληθείτε!

 
{"ws":5901,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5900,"s":"300x250","h":"adman.antenna.gr"}

Μοιράσου το:

{"ws":5896,"s":"300x250","h":"adman.antenna.gr"}

LATEST NEWS

{"ws":5901,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5899,"s":"970x250","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":6089,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

MasterChef: Αυτός είναι ο παίκτης που αποχώρησε στο αποψινό επεισόδιο!

Ένα επεισόδιο γεμάτο μαγειρική άλλα και εντάσεις παρακολούθησαν οι τηλεθεατές στο αποψινό MasterChef. Οι τρεις χειρότερες προσπάθειες στο τελευταίο τεστ δημιουργικότητας ήταν εκείνες του Παύλου...

Μπρούνο Τσιρίλο: Έκανε το εμβόλιο κατά του κορονοϊού

Το εμβόλιο κατά κορονοϊού έκανε ο πρώην άσος των γηπέδων και σύζυγος της Έλενας Ασημακοπούλου, Μπρούνο Τσιρίλο. Ο Ιταλός πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ και του...

Ελευθερία Ελευθερίου: Έκανε πάρτι γενεθλίων με πρώην συμπαίκτες της από το Survivor!

H Ελευθερία Ελευθερίου είχε χθες τα γενέθλιά της και οργάνωσε ένα ξεχωριστό πάρτι, στο οποίο παρευρέθηκαν ως καλεσμένοι οι πρώην συμπαίκτες της στο Survivor.  Η...

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Αποκάλυψε πώς πέρασε τον χρόνο της με τον γιο της το απόγευμα της Πέμπτης

Εκτός από μία λαμπερή κυρία της τηλεόρασης, η Σταματίνα Τσιμτσιλή είναι πάνω από όλα μία αφοσιωμένη πολύτεκνη μανούλα και λατρεύει να αφιερώνει τον χρόνο...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

MasterChef: Αυτός είναι ο παίκτης που αποχώρησε στο αποψινό επεισόδιο!

Ένα επεισόδιο γεμάτο μαγειρική άλλα και εντάσεις παρακολούθησαν οι τηλεθεατές στο αποψινό MasterChef. Οι τρεις χειρότερες προσπάθειες στο τελευταίο τεστ δημιουργικότητας ήταν εκείνες του Παύλου...