Quantcast

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της Πέμπτης (10/6)

{"ws":5898,"s":"728x90","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":6093,"s":"320x50","h":"adman.antenna.gr"}

Η πολυσυζητημένη μέρα της Έκλειψης Ηλίου στους Διδύμους είναι η σημερινή  και η αλήθεια είναι ότι νιώθουμε την πίεση να έρχεται κατά πάνω μας, κυρίως στην ευελιξία που προσπαθούμε να αποκτήσουμε αλλά δεν την έχουμε.. Και αυτό που μας δυσκολεύει είναι και οι μετακινήσεις και πολύ περισσότερο οι συζητήσεις οι οποίες δεν βρίσκουν σημείο αναφοράς αλλά και δημιουργούν εκνευρισμό… Ερωτικά, τα πράγματα είναι υποτονικά ή έτσι τουλάχιστον δείχνουν αφού δυσκολευόμαστε να βρούμε κατανόηση στα θέματά μας και έτσι απομακρυνόμαστε έστω και σαν αίσθηση… Επαγγελματικά, η αισιοδοξία είναι ένα στοιχείο που το έχουμε σε υπερβολικό βαθμό αλλά την κυνηγάμε με έναν τρόπο που όλο και περισσότερο μας απομακρύνεται… Δεν εστιάζουμε σωστά και ίσως και να υπερεκτιμούμε τις δικές μας δυνατότητες ή υποτιμούμε τους άλλους, κυρίως αν τους βλέπουμε ανταγωνιστικά!

ΚΡΙΟΣ

Πολλά τα θέματα και εσείς πρωταγωνιστές με έναν τρόπο που δεν είναι ευδιάκριτος στην αρχή, αλλά τουλάχιστον ξέρετε να τον βρείτε στη συνέχεια… Ερωτικά, μπαίνετε σε διαδικασία να θυσιάσετε κάτι από τους άσσους σας και να τους χρησιμοποιήσετε με πολύ αριστοτεχνικό τρόπο, αλλά ξέρετε ότι αξίζει τον κόπο… Επαγγελματικά, σωστά αγχώνεστε γιατί αυτό που καθυστερεί δημιουργεί και κόστος!

ΤΑΥΡΟΣ

Είστε πολύ καλά ενημερωμένοι και μάλιστα τα βήματα που κάνετε στην εργασία σας είναι μεν μικρά αλλά είναι και σταθερά… Αυτό δε σημαίνει ότι δε θα μπορέσετε να αλλάξετε γνώμη αν λάβετε μία επιπλέον πληροφορία έστω και από το παρασκήνιο… Ερωτικά, ζητάτε πολλά αλλά είστε διατεθειμένοι να δώσετε και πολλά και ξέρετε ότι αυτό είναι στα πλαίσια της γενικότερης αλλαγής στάσης που σας δημιουργεί ο τρόπος που νιώθετε… Επαγγελματικά, πάντως, θέλετε κάτι να νιώσετε ασφάλεια!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μία μέρα που αν γίνετε εγωιστές θα είναι κάτι που το θέλετε και το αποζητάτε… Ερωτικά, είστε πολύ καλύτερα όταν λέτε την άποψή σας και μάλιστα κάνετε και αναφορές στο παρελθόν για να δείξετε ότι έχετε επεξεργαστεί την όλη κατάσταση και έχετε δίκιο… Βέβαια, δυσκολεύεστε και να το εκφράσετε και να το βρείτε, γιατί ο τρόπος σας δεν είναι ο κατάλληλος και φυσικά δε γίνεται αποδεκτός… Επαγγελματικά, δύσκολα θα αποφύγετε οικονομικές σκοτούρες!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Νιώθετε ότι είστε σε έναν κλοιό που όλο και περισσότερο κλείνει και εσείς είστε στη μέση και περιμένετε… Ερωτικά, αυτό σημαίνει ότι σύντομα θα πρέπει να αποδείξετε αυτά που νιώθετε και φυσικά να πάρετε και αποφάσεις που δεν μπορείτε να εθελοτυφλείτε και να μην βλέπετε τα προβλήματα… Επαγγελματικά, πολλά τα δεδομένα λίγες οι αποφάσεις και όταν πρέπει να γίνουν και άμεσες ακόμα χειρότερα… Γιατί έτσι κινδυνεύετε να κάνετε ένα λάθος που θα είναι όλο δικό σας και δε θα σας το πάρει κανείς!

 

ΛΕΩΝ

Μέρα που για εσάς έχει μία έξαρση αφού τίποτα δεν μπορεί να ολοκληρωθεί και όλα μένουν μισά και μάλιστα έχετε κουραστεί για να τα φέρετε σε αυτό το σημείο… Αυτό που είναι εφιάλτης σας είναι οι προθεσμίες οι οποίες δε μετατοπίζονται με τίποτα… Ερωτικά, σας αγχώνει ότι η ρουτίνα έχει μπει για τα καλά στη ζωή σας και δεν είστε αυθόρμητοι… Επαγγελματικά, σήμερα, ξέρετε ότι δεν είστε μόνοι σας, αλλά έχετε κάτι να μοιραστείτε με άλλους!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έχετε μία ανυπομονησία σήμερα και μία αναστάτωση που προέρχεται από την εργασία σας και φυσικά έχετε και λόγο για αυτά που συμβαίνουν… Ερωτικά, είστε πιο ενεργοί και μάλιστα ζητάτε και πολύ συγκεκριμένα πράγματα που σχεδόν τα απαιτείτε από τους άλλους… Τώρα, όμως ξέρουν ότι αν σας προσεγγίσουν τι πρέπει να προσφέρουν… Επαγγελματικά, σωστά πιστεύετε ότι χρειάζεστε περισσότερο συντονισμό και συγκέντρωση!

ΖΥΓΟΣ

Καλά είστε και σήμερα γιατί αν εξαιρέσετε τα λόγια που πρέπει να αποφύγετε να πείτε θα είστε ακόμα καλύτερα… Ίσως όμως θα πρέπει να προλάβετε πριν σας προλάβουν τα γεγονότα… Ερωτικά, είστε πολύ ερωτεύσιμοι γενικότερα, αλλά το ζήτημα είναι να μετριάσετε και τις απαιτήσεις σας, γιατί ίσως καταπιέζετε τους άλλους και δε σας το λένε… Επαγγελματικά,  κάτι που πρέπει να παραδώσετε δεν παίρνει άλλη αναβολή!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Φυσικά και έχετε οικονομικά θέματα που σας πιέζουν τύπου υποχρεώσεις και αυτό είναι που σας κάνει σήμερα να πληρώσετε αλλά σε κάθε περίπτωση είναι προγραμματισμένο και δε θα σας πειράξει πολύ… Ερωτικά, οι κόντρες και οι διαφορές είναι αυτές που δείχνουν τις αποστάσεις αλλά ξέρετε και πώς να τις γεφυρώσετε, οπότε όλα καλά… Επαγγελματικά, σωστά θέλετε να αλλάξετε κάτι που σας τρώει χρόνο!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μία μέρα με αρκετές επαγγελματικές συνομιλίες που είναι για εσάς τόσο απαιτητικές όσο και να θέλετε να τις κοντρολάρετε όλες εσείς σε ένα ρόλο που θα σας δώσει και το προβάδισμα που περιμένετε… Μία πίεση πάντως, είναι μέσα στα πλαίσια αυτής της διαδικασίας… Ερωτικά, τα πράγματα έχουν αρχίσει και πιέζουν, γιατί εσείς τα  θέλετε πιο συγκεκριμένα και όχι να υπάρχουν αδιευκρίνιστα θέματα… Ίσως όμως, ζητάτε πολλά που θεωρούνται και πρόωρα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μία μέρα που για εσάς χρειάζεται χαρτί και μολύβι για να μην ξεχάσετε τίποτα από αυτά που πρέπει να κάνετε… Ερωτικά, σίγουρα θα έχετε και βοήθεια να σας το υπενθυμίζουν αλλά και η δική σας έννοια λειτουργεί ως καμπανάκι σε αυτή σας την τύπου υποχρέωση… Επαγγελματικά ακόμα και αν είστε ψύχραιμοι δεν μπορείτε να αγνοήσετε ότι υπάρχουν και θέματα που ζητούν από εσάς πιο δραστικές απαντήσεις!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μέρα που για εσάς είναι από τις καλές τουλάχιστον για τα ερωτικά σας, αφού υπάρχουν μηνύματα γραπτά ή ειδήσεις που σας αναστατώνουν ευχάριστα… Νιώθετε αποδεκτοί και αυτό σας γεμίζει με αισιοδοξία.. Αφήστε που σας βάζει στη διαδικασία να κάνετε και επιπλέον κινήσεις ή να δράσετε πιο άμεσα έτσι για να κάνετε και εσείς μία έκπληξη… Επαγγελματικά, πρέπει να είστε πιο γρήγοροι γιατί έτσι αποκτάτε ανταγωνιστικό πλεονέκτημα!

ΙΧΘΥΣ

Το σπίτι σας και ότι αυτό συνεπάγεται από υποχρεώσεις είναι και σήμερα στη δική σας ευθύνη και σας βαραίνει μεν, αλλά από την άλλη σας δίνει και την αίσθηση ότι κάτι που τελειώνει σας αποζημιώνει με το αποτέλεσμά του… Τουλάχιστον ξέρετε να δίνετε χαρά στους δικούς σας ανθρώπους… Ερωτικά, δε νιώθετε στο απόλυτο τη σιγουριά που θα θέλατε, αλλά αυτό δεν είναι μία ευθύνη που θα πρέπει να τη μεταθέσετε σε άλλους, αλλά να ψάξετε αν και εσείς δεν αφήνετε τον εαυτό σας ελεύθερο!

{"ws":5901,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5900,"s":"300x250","h":"adman.antenna.gr"}

Μοιράσου το:

{"ws":5899,"s":"970x250","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":6089,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Χριστίνα Μπόμπα: Ανέμελη βόλτα στο Κολωνάκι λίγο πριν γεννήσει!

Η Χριστίνα Μπόμπα, διανύει μία από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της! Με τον αγαπημένο της σύζυγο, Σάκη Τανιμανίδη, θα γίνουν για πρώτη φορά...

Λεωνίδας Κακούρης: Από τις “Άγριες Μέλισσες” στο… “Σμύρνη μου αγαπημένη” – Η ανάρτησή του στο Instagram

Τον ταλαντούχο ηθοποιό, Λεωνίδα Κακούρη, απολαμβάναμε στον ρόλο του Δουκα Σεβαστού όλο τον χειμώνα.  Ο ηθοποιός είχε συγκλονίσει με την ερμηνεία του στη δραματική σειρά...

Επίδειξη Dior: Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις και οι λαμπερές παρουσίες

Δεν θα ήταν υπερβολή, εάν έλεγε κανείς πως όλα τα βλέμματα της μόδας είναι στραμμένα σήμερα στην Αθήνα. Συγκεκριμένα, στο Καλλιμάρμαρο, όπου πραγματοποιείται η πολυαναμενόμενη...

Γιώργος Αγγελόπουλος: Βουτιές σε παραλία της Μυκόνου με φίλους

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι ένας από τους πιο ωραίους Έλληνες αδιαμφισβήτητα. Τον γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή του στο πρώτο Survivor στον ΣΚΑΙ, στο οποίο...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Χριστίνα Μπόμπα: Ανέμελη βόλτα στο Κολωνάκι λίγο πριν γεννήσει!

Η Χριστίνα Μπόμπα, διανύει μία από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της! Με τον αγαπημένο της σύζυγο, Σάκη Τανιμανίδη, θα γίνουν για πρώτη φορά...