Quantcast

Ο Ήλιος στον Υδροχόο έρχεται με δυναμικές αλλαγές – Πως θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

{"ws":5898,"s":"728x90","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":6093,"s":"320x50","h":"adman.antenna.gr"}

Θέλετε να μάθετε για τον Ήλιος στον Υδροχόο που έρχεται με δυναμικές αλλαγές και να δείτε πως θα επηρεάσει τα 12 ζώδια; 

Ο Ήλιος στον Υδροχόο

Ο Ήλιος στην αστρολογία συμβολίζει τη βασική ουσία αυτού που είστε – την ατομικότητά σας και την αίσθηση του εαυτού σας. Περιγράφει τι είναι πιθανό να σας παρακινήσει και γιατί.

Ο Ήλιος στον Υδροχόο περιγράφει το πρωταρχικό εστιακό σημείο της προσωπικότητάς σας και έχει μεγάλη σημασία. Η κατανόηση του οίκου στον οποίο βρίσκεται ο Ήλιος σας θα δώσει ακόμα μεγαλύτερη λεπτομέρεια. Εάν δεν αισθάνεστε πολύ σαν το ζώδιο του Ήλιου σας, τότε σκεφτείτε εάν δίνετε στον εαυτό σας την άδεια να γίνει αυτό που πραγματικά πρέπει να είστε.

Ένας Συλλογικός Προσανατολισμός

Με τον Ήλιο στο συλλογικά προσανατολισμένο ζώδιο του Υδροχόου, η έμφαση δίνεται στην εύρεση της ατομικότητας στο πλαίσιο μιας ομάδας ή μιας κοινότητας. Οι Υδροχόοι πρέπει να βρουν πρακτικές λύσεις σε γενικά κοινωνικά ζητήματα, διατηρώντας ταυτόχρονα μια αποστασιοποιημένη ή αντικειμενική θέση.

Ως ζώδιο του αέρα, ο Υδροχόος ασχολείται με την ανταλλαγή πληροφοριών και ιδεών, λογικής και γεγονότων. Για όσους έχουν τον Ήλιο στον Υδροχόο, η επικοινωνία είναι το κλειδί, είτε αυτό είναι ανεπίσημα μέσω της διατήρησης κοινωνικών συνδέσεων, είτε πιο επίσημα μέσω πρακτικών διαδρομών.

Ο Υδροχόος έχει πολλά να κάνει με την κοινωνική πλευρά της ζωής και οι Υδροχόοι τείνουν να τηρούν τους πολιτισμικούς κανόνες πάνω στους οποίους χτίζονται οι κοινότητες. Οι άνθρωποι του Ήλιου στον Υδροχόο μπορεί να έχουν εξαιρετικές ικανότητες δικτύωσης και ένα ευρύ φάσμα φίλων. Η διατήρηση της ισότητας στις σχέσεις είναι σημαντική για όσους έχουν γεννηθεί σε αυτό το ζώδιο.

Ως Σταθερό ζώδιο, ο Υδροχόος ενδιαφέρεται για την αντοχή. Πρέπει να δημιουργήσουν σταθερές εννοιολογικές βάσεις με τις οποίες θα προσεγγίσουν τη ζωή. Οι Υδροχόοι μπορούν να κρατήσουν επίμονα τις ιδέες για το τι αντιλαμβάνονται ως σωστό ή λάθος, και αν δεν τους δείξουμε μια λογική εναλλακτική σε μια επιδιωκόμενη πορεία δράσης, είναι απίθανο να αλλάξουν.

Μπορεί να έχουν τη φήμη για πείσμα, αλλά είναι συχνά η ικανότητα των Υδροχόων να διατηρήσουν μια δοκιμασμένη θεωρία που λειτουργεί εδώ, παρά μια πεισματική αδιαφορία για την άποψη κάποιου άλλου.

Αναλυτικά για κάθε ζώδιο:

ΚΡΙΟΣ

Τέλος το άγχος. Είναι εύφορη περίοδος για να θέσετε κάποιους στόχους ή να δείτε τι μπορείτε να αλλάξετε στους στόχους που είχατε βάλει, αφού εκτιμήσετε την πορεία τους.

ΤΑΥΡΟΣ

Ενδιαφέρον στον τομέα της καριέρας. Είναι η ώρα να επαναπροσδιορίσετε τους στόχους σας και να δώσετε σειρά προτεραιότητας. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Ήλιος στον Υδροχόο σας βάζει στη διαδικασία να μάθετε καινούρια πράγματα, να διευρύνετε τους ορίζοντες σας, αλλά και να μοιραστείτε τις γνώσεις και τα ευρήματα των ανακαλύψεων σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αντιμετωπίστε τον έρωτα και τα οικονομικά κατά μέτωπο. Αποκτήστε τον πλήρη έλεγχο για να βγείτε σίγουρα κερδισμένοι.

ΛΕΩΝ

Οι μακροχρόνιες σχέσεις σας κάθε μορφής περνούν από κρίση. Είναι η κατάλληλη στιγμή να τις αξιολογήσετε, να δείτε ποιες πρέπει να διατηρήσετε και ποιες όχι και να βάλετε τα πράγματα στη θέση τους, ώστε να πάτε παρακάτω. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Κοιτάξτε την υγεία σας κι αφήστε στην άκρη βλαβερές συνήθειες. Βελτιώστε τη διατροφή σας και βάλτε την άσκηση στη ζωή σας για τα καλά. 

ΖΥΓΟΣ

Ο έρωτας, τα φλερτ, η διασκέδαση, η δημιουργία, τα σπορ, τα χόμπι, οι έξοδοι, τα επιχειρηματικά σας σχέδια, όλα αυτά θα τα εντείνει ο Ήλιος από τον Υδροχόο. Δώστε τους τη σημασία που τους πρέπει!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κατευνάστε το πάθος, φέρτε τη λογική στο προσκήνιο και σκεφτείτε καλά κάθε σας βήμα. Πρέπει να είστε ειλικρινείς τουλάχιστον με τον εαυτό σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σκεφτείτε σοβαρά να αποκτήσετε δυνατότητες εκμάθησης μιας ξένης γλώσσας, υπολογιστών, να βγάλετε οδήγησης, να παρακολουθήσετε σεμινάρια πάνω σε αντικείμενα του ενδιαφέροντος σας και γενικά να λάβετε γνώσεις που δεν είχατε ως τώρα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ώρα να βρείτε και πάλι την ισορροπία στη ζωή σας. Μην δίνετε περισσότερα από όσα αντέχετε, μην διστάζετε να λάβετε ότι σας δοθεί και σκεφτείτε καλά πριν ανοιχτείτε άνευ όρων σε κάποιον ή κάτι. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Ήλιος καταφθάνει στο ζώδιο σας και σας χαρίζει την εξαιρετικά σημαντική του ενέργεια, ώστε να λάμπετε και να είστε στο επίκεντρο όλων. Είναι η στιγμή να ακουστούν αυτά που θέλετε να πείτε και να τα καταλάβουν οι άλλοι. Κάντε το!

ΙΧΘΥΕΣ

Ασχοληθείτε και με την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση. Ίσως να πρέπει να αποκοπείτε για λίγο από τον κόσμο, μέχρι να τα βρείτε με τον εαυτό σας. Μην σας φοβίζει αυτό. 

Διαβάστε επίσης: Αυτά τα ζευγάρια ζωδίων οδηγούνται βάσει στατιστικών στην απιστία!

Διαβάστε επίσης: Προσοχή! Οι αστρολόγοι ανακοίνωσαν τους συνδυασμούς ζωδίων που το… κέρατο είναι δεδομένο

{"ws":5901,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5900,"s":"300x250","h":"adman.antenna.gr"}

Μοιράσου το:

{"ws":5896,"s":"300x250","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5901,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5899,"s":"970x250","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":6089,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αφροδίτη στους Διδύμους: Θολό και επικίνδυνο το τοπίο των ερωτικών για τέσσερα ζώδια!

Θέλετε να μάθετε για την Αφροδίτη στους Διδύμους; Θολό και επικίνδυνο το τοπίο των ερωτικών για τέσσερα ζώδια! Για τον επόμενο μήνα η θερμοκρασία... ανεβαίνει...

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (13-17/6)

ΚΡΙΟΣ Μία εβδομάδα που είστε τόσο ομιλητικοί όσο και να μοιράζεστε τις σκέψεις σας με μεγάλη άνεση… Ερωτικά, ξέρετε να δίνετε υποσχέσεις που θα κάνουν...

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Δευτέρα 01/05

Ωραιότατα ξεκινάει η εβδομάδα και κατεβάζουμε τους τόνους, γιατί θέλουμε να κατοχυρωθούμε... Θέματα συναισθηματικής ασφάλειας έρχονται στην επιφάνεια ζητώντας και την αφορμή αλλά κυρίως...

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Δευτέρα του Πάσχα 25/4

Η Δευτέρα, μέχρι αργά το πρωί, θα μας κρατά τα λουριά, ενδεχομένως να μάλιστα να έχουμε τη διάθεση να κάνουμε κάποιες δουλειές ή βγάλουμε...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ντίνα Κώνστα: ΣΕΗ και Εθνικό Θέατρο “αποχαιρετούν” την ηθοποιό! Οι ανακοινώσεις για τον θάνατό της!

Θλίψη έχει προκαλέσει στον καλλιτεχνικό, κι όχι μόνο, κόσμο η είδηση του θανάτου της ηθοποιού Ντίνας Κώνστα στα 83 της χρόνιας.  Η ηθοποιός έφυγε από...