Quantcast

Ολική έκλειψη ηλίου 2021: Πώς θα επηρεάσει τα ζώδια η τελευταία δυνατή έκλειψη του έτους!

{"ws":5898,"s":"728x90","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":6093,"s":"320x50","h":"adman.antenna.gr"}

Θέλετε να μάθετε πώς θα επηρεάσει τα ζώδια η τελευταία δυνατή έκλειψη του έτους, η ολική έκλειψη ηλίου 2021;

Μήπως αισθάνεσαι ότι η φετινή χρονιά “γλίστρησε” ανάμεσα στα δάχτυλά σου και έφτασε στο τέλος της πριν καν το καταλάβεις; Σίγουρα, δεν είσαι η μόνη. Φέτος κινήθηκε εντυπωσιακά γρήγορα ο χρόνος, ίσως επειδή βρισκόμαστε ακόμα στη μέση μιας παγκόσμιας πανδημίας. Μάλιστα το 2021 πρόκειται να φύγει με ένταση… καθώς οι τελευταίες εβδομάδες του είναι φορτωμένες με κοσμική κίνηση, που σίγουρα θα φέρει αλλαγές.

Δείτε ακόμα: Πανσέληνος Νοεμβρίου: Τα 4 ζώδια που θα επηρεάσει το κόκκινο φεγγάρι και θα φέρει τα πάνω κάτω!

Συγκεκριμένα, πραγματοποιούνται δύο ισχυρές εκλείψεις. Η μία έγινε την Παρασκευή 19 Νοεμβρίου και η άλλη προβλέπεται για το Σάββατο 4 Δεκεμβρίου. Η σεληνιακή έκλειψη του Νοεμβρίου είναι η πρώτη στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού, ενώ η ηλιακή έκλειψη του Δεκεμβρίου είναι η τελική έκλειψη του Άξονα Διδύμων – Τοξότη. Από αστρολογική σκοπιά, ο Ήλιος αντιπροσωπεύει την ταυτότητα, το εγώ και τις εξωτερικές συνθήκες, ενώ η Σελήνη συμβολίζει τα συναισθήματά μας, τις εσωτερικές μας αλήθειες.

Δείτε ακόμα: Αφροδίτη στον Αιγόκερω: Η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης με χωρισμούς αλλά και φλογερούς έρωτες

Πώς θα επηρεάσει τα ζώδια η τελευταία δυνατή έκλειψη του έτους το κάθε ζώδιο;

Η ηλιακή έκλειψη θα πραγματοποιηθεί στις 2:43 π.μ. της Παρασκευής 4 Δεκεμβρίου στις 12º Τοξότη. Οι ηλιακές εκλείψεις ευθυγραμμίζονται με τις Νέες Σελήνες, που σημαίνει ότι ο Ήλιος και η Σελήνη θα καταλαμβάνουν την ίδια περιοχή στον ουρανό. Συμβολικά, αυτό σημαίνει ότι είσαι αναγκασμένη να αλλάξεις τις εξωτερικές συνθήκες και να έρθεις αντιμέτωπη με νέες προκλήσεις. Πάμε να δούμε πώς θα επηρεαστεί το κάθε ζώδιο από την τελευταία δυνατή έκλειψη;

Κριός

Περιμένεις μια βαθύτερη ανακίνηση κατά τη διάρκεια αυτής της έκλειψης, η οποία συμβαίνει στον ένατο οίκο. Θα σε απασχολήσουν υπαρξιακά ζητήματα και θα περιπλανηθείς σε νέα μονοπάτια είτε σωματικά είτε διανοητικά. Ίσως μπεις στον πειρασμό να ξεφύγεις από την κατάσταση, καλό θα είναι να αγκαλιάσεις την αλλαγή όσο περισσότερο μπορείς.

Ταύρος

Με αυτή την έκλειψη να συμβαίνει στον τέταρτο οίκο του σπιτιού σου θα αντιμετωπίσεις μερικά ζητήματα που έχουν ρίζες στο παρελθόν. Αυτά τα θέματα επανεμφανίζονται μόνο και μόνο για να σου δείξουν ότι επέτρεψες στον εαυτό σου να μείνει κολλημένη και ότι πλέον μπορείς να αφήσεις πίσω και να προχωρήσεις μπροστά με σιγουρά. Ώρα λοιπόν για απελευθέρωση.

Δίδυμοι

Ερωτήσεις σχετικά με τις στενές σου σχέσεις θα τεθούν επί τάπητος κατά τη διάρκεια αυτής της έκλειψης, που συμβαίνει στον έβδομο οίκο σου. Θα αναγκαστείς να ξεδιαλύνεις πράγματα και να επιλέξεις ποιες συμβουλές είναι χρήσιμες και ποιες να απορρίψεις. Δώσε προσοχή στους ανθρώπους στη ζωή σου. 

Δείτε ακόμα: Έκλειψη Νοεμβρίου 2021: Τα 4 ζώδια που θα γονατίσει η μεγαλύτερη έκλειψη του αιώνα

Καρκίνος

Ως βασικό ζώδιο προτιμάς να είσαι εμπνευστής, αλλά αυτή η έκλειψη που περνά στον έκτο οίκο σου και σε επηρεάζει αρνητικά. Ωστόσο, θα μάθεις να απελευθερώνεσαι από τον  έλεγχο των υποχρεώσεων και να ανακαλύψεις νέες χαρές στην καθημερινότητά σου.

Λέων

Θα μπορούσες να αντιμετωπίσεις στοιχεία αυτοέκφρασης, καθώς η αλλαγή αυτής της έκλειψης συμβαίνει στον πέμπτο οίκο σου. Δούλεψε σκληρά για τα θέλω σου, περιόρισε τα πάθη σου και άσε τον κόσμο να εντυπωσιαστεί όταν αποκαλύψεις όσα μπορείς να κάνεις.

Παρθένος

Αυτή η έκλειψη σε στρέφει προς το σπίτι και την οικογένειά σου, καθώς περνά μέσα από τον τέταρτο οίκο σου. Άρχισε να αξιολογείς ποιες πεποιθήσεις αγαπάς και σε αντιπροσωπεύουν και ποιες κρατάς μόνο και μόνο γιατί έτσι σου έχουν μάθει.

Δείτε ακόμα: Μυστικά και συμβουλές για να τον κάνεις να σε ερωτευτεί και να τον κρατήσεις κοντά σου με βάση το ζώδιο του

Ζυγός

Θα μπορούσε να συμβεί μια αλλαγή στον τρόπο που παρουσιάζεις τον εαυτό σου στους άλλους, καθώς αυτή η έκλειψη αναδεικνύει τον τρίτο σου οίκο. Αυτό έχει να κάνει με την αυτοσυζήτηση και την αυτοπροβολή σου.

Σκορπιός

Αυτή η έκλειψη θα επηρεάσει τον τρόπο με τον οποίο βλέπεις τα χρήματα, καθώς θα γίνει στον δεύτερο οίκο σου. Ίσως νιώσεις την ανάγκη να γίνεις πιο πρακτική με τους πόρους που έχεις στη διάθεσή σου και να δώσεις βάση στις βασικές ανάγκες. Θα δώσεις προσοχή στις εσωτερικές αξίες και τον ορισμό του εαυτού σου.

Τοξότης

Αυτή η έκλειψη συμβαίνει στο ζώδιό σου και σε ωθεί να απελευθερώσεις κάποια αυτοπεριοριζόμενη πεποίθηση που εμποδίζει το αληθινό σου χαρακτήρα να βγει προς τα έξω. Έχεις βάλει τον εαυτό σου σε “κουτί” και ήρθε η στιγμή να βγεις από το αυτό, σπάζοντάς το.

Δείτε ακόμα: Τα 4 ευάλωτα ζώδια του νέου έτους που θα πονέσουν πολύ – Θα διαλυθούν γάμοι και σχέσεις μέσα στο 2022

Αιγόκερως

Με αυτή την έκλειψη να διασχίζει τον 12ο οίκο σου, θα νιώσεις κάπως άβολα. Θα σε φέρει πιο κοντά με έναν “τόπο” πνευματικότητας και μυστικισμού. Είναι λοιπόν μία καλή αφορμή να μάθεις ότι έχεις δώσει υπερβολική έμφαση σε πρακτικά, κοσμικά θέματα και να δεις τη ζωή με πιο… ποιητικό μάτι. 

Υδροχόος

Η έκλειψη θα συμβεί στον 11ο οίκο σου και θα σε βοηθήσει να δεις καθαρότερα τα πράγματα. Από τη μια πλευρά, μπορεί να περιβάλλεσαι με άτομα που σου μοιάζουν πολύ και ταυτόχρονα να συνειδητοποιήσεις ότι δεν έχεις στα αλήθεια κοινά στοιχεία και απόψεις με τους φίλους σου. 

Ιχθύς

Η ηλιακή έκλειψη ταρακουνά τον 10ο οίκο σου και ήρθε η ώρα να σκεφτείς ποια από τα βήματα που κάνεις σε βοηθούν να εκπληρώσεις τους στόχους σου. Παράλληλα θα έχεις την ευκαιρία να διαμορφώσεις εκ νέου τις απόψεις των άλλων για σένα.

Δείτε ακόμα: Έρχεται η μεγαλύτερη έκλειψη σελήνης του αιώνα – Οι φόβοι και οι καταστροφικές προφητείες γύρω από το κόκκινο φεγγάρι

{"ws":5901,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5900,"s":"300x250","h":"adman.antenna.gr"}

Μοιράσου το:

{"ws":5899,"s":"970x250","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":6089,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αθηνά Οικονομάκου: Μας δείχνει τα κοσμήματα που έχει στο μπουντουάρ της

Mία φωτογραφία από το μπουντουάρ της μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους η Αθηνά Οικονομάκου.  Η όμορφη ηθοποιός δραστηριοποιείται και επιχειρηματικά τα τελευταία χρόνια και...