Quantcast

Σταυρούλα Χριστοφιλέα: Η καταγωγή, οι σπουδές, το βιογραφικό, ο γάμος και τα παιδιά της δημοσιογράφου της ΕΡΤ

{"ws":5898,"s":"728x90","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":6093,"s":"320x50","h":"adman.antenna.gr"}

Θέλετε να μάθετε για την καταγωγή, τις σπουδές, το βιογραφικό, τον γάμο και τα παιδιά της δημοσιογράφου της ΕΡΤ, Σταυρούλας Χριστοφιλέα

Η Σταυρούλα Χριστοφιλέα είναι Ελληνίδα δημοσιογράφος, παρουσιάστρια ειδήσεων και ενημερωτικών εκπομπών και εδώ και πολλά χρόνια. Η ίδια είναι από τα πιο low profile πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης και παρόλο που έχει συνεχή παρουσία μπροστά από την κάμερες ελάχιστα πράγματα είναι γνωστά για την προσωπική της ζωή. Η Σταυρούλα Χριστοφιλέα έχει εντυπωσιακές σπουδές, λαμπρή πορεία στον χώρο της τηλεόρασης, ενώ παράλληλα έχει δημιουργήσει μία υπέροχη οικογένεια.

Σταυρούλα Χριστοφιλέα: Η καταγωγή, οι σπουδές, το βιογραφικό της δημοσιογράφου της ΕΡΤ

 • Η Σταυρούλα Χριστοφιλέα είναι Ελληνίδα δημοσιογράφος και παρουσιάστρια ειδήσεων και ενημερωτικών εκπομπών και εδώ και πολλά χρόνια ανήκει στο δυναμικό της κρατικής τηλεόρασης. 
 • Γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στην Κηφισιά.
 • Η Σταυρούλα Χριστοφιλέα κατάγεται και από τις δύο πλευρές της Μάνης, τόσο τη Λακωνική, όσο και τη Μεσσηνιακή.
 • Σπούδασε Νομική.

 • Η Σταυρούλα Χριστοφιλέα το 1989 διορίστηκε στην κρατική τηλεόραση.
 • Από το 1990 πέρασε στην παρουσίαση των δελτίων ειδήσεων στην ΕΤ2 (που μετονομάστηκε σε ΝΕΤ το 1997).
 • Η Σταυρούλα Χριστοφιλέα παρουσίαζε δελτία ειδήσεων στην ΕΤ2 και στην ΝΕΤ μέχρι το κλείσιμο της ΕΡΤ στις 11 Ιουνίου 2013.
 • Το 2013 με την έναρξη λειτουργίας της ΔΤ συμπαρουσιάζει με την Οντίν Λιναρδάτου τις εκπομπές όπως “Επικαιρότητα”, “In Focus” και “Πρωινή Ενημέρωση”.

Σταυρούλα Χριστοφιλέα: Η καταγωγή, οι σπουδές, το βιογραφικό, ο γάμος και τα παιδιά της δημοσιογράφου

 • Το 2014 συμπαρουσίαζε μαζί με τον Γιάννη Σκάλκο την Εκπομπή στη ΝΕΡΙΤ, “Έξι Δέκα”.
 • Το 2015 λίγους μήνες μετά την επαναλειτουργία της ΕΡΤ ήταν μαζί με τον Θάνο Σιαφάκα στην εκπομπή “ΕΡΤ Ενημέρωση”.
 • Από το 2016 επέστρεψε στην παρουσίαση των δελτίων ειδήσεων στην κρατική τηλεόραση όπου συνεχίζει μέχρι και σήμερα στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ1.
 • Η Σταυρούλα Χριστοφιλέα έχει παρουσιάσει τηλεμαραθωνίους αγάπης όπως η UNICEF και το χαμόγελο του παιδιού.
 • Η Σταυρούλα Χριστοφιλέα έχει αναλάβει εκδηλώσεις, όπως η κοπή πίτας της ποδοσφαιρικής ομάδας της ΑΕ Κηφισιάς.
 • Η Σταυρούλα Χριστοφιλέα είναι ευαισθητοποιημένη σε θέματα με παιδιά που είναι θύματα κακοποίησης, φτώχειας και παιδιά τα οποία πάσχουν από καρκίνο.
 • Το 2020 παρουσίαζε έκτακτες εκπομπές για τον κορονοϊό στην κρατική τηλεόραση. 
 • Είναι παντρεμένη και έχει δύο παιδιά.

Σταυρούλα Χριστοφιλέα: Ο γάμος και τα παιδιά της δημοσιογράφου της ΕΡΤ

Η Σταυρούλα Χριστοφιλέα είναι μία γυναίκα που δεν την αρέσει να προβάλλει την προσωπική της ζωή στα φώτα της δημοσιότητας. Ωστόσο είναι γνωστό ότι είναι παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών. Μάλιστα σε σπάνια συνέντευξη που έχει δώσει έχει μιλήσει για την ευτυχισμένη οικογένεια που έχει καταφέρει να δημιουργήσει μαζί με τον σύζυγό της. 

Συγκεκριμένα, η Σταυρούλα Χριστοφιλέα το 2013 έχει δώσει συνέντευξη στο Blog της Τάνια Μαρκουτσά όταν γεννήθηκε το δεύτερο παιδάκι της και είχε αναφερθεί στον ερχομό του αλλά και τις αντιδράσεις του μεγαλύτερου γιου της, Γιώργου που ήταν τότε δύο ετών.

Δείτε ένα απόσπασμα από τη συνέντευξη της Σταυρούλλας Χριστοφιλέα: 

Πώς νομίζεις ότι θα δεχθεί το νέο μέλος της οικογένειας ο Γιώργος;

Νομίζω ότι θα το αγαπήσει γιατί του αρέσουν πολύ τα μωρά και βέβαια προσπαθώ να του αναπτύξω τρυφερά και προστατευτικά ένστικτα. Νομίζω ότι κι αυτό εξαρτάται από την συμπεριφορά των γονιών χωρίς να σημαίνει ότι δεν θα υπάρχουν και άσχημες συμπεριφορές… σε ανεκτά όρια. Γενικώς πιστεύω ότι πρέπει να μοιράζεις ρόλους. Είμαι κι εγώ μεγάλης οικογένειας και ξέρω ότι ο δεσμός αίματος είναι πολύ σημαντικός.

Περιέγραψέ μου μια συνηθισμένη ημέρα.

Τώρα που δεν δουλεύω, παίρνουμε το πρωινό μας μαζί. Φροντίζω να πίνει καθημερινά το γάλα του, το Δέλτα advance που είναι απαραίτητο για τις ιδιαίτερα αυξημένες ανάγκες της ηλικίας του. Αργότερα ίσως ζητήσει ένα φρούτο αν και πολύ συχνά προτιμά το αγαπημένο του βρεφικό γιαουρτάκι Δέλτα advance που δεν το αλλάζει με τίποτα. Γενικά δεν είναι περίεργο παιδί. Τρώει σχεδόν τα πάντα. Ακόμα και τα «πράσινα», σπανάκι, μαρούλι, χόρτα δεν λείπουν από τη διατροφή του και μάλιστα του αρέσουν πολύ. Μια αγαπημένη υγιεινή λιχουδιά είναι τα καρότα.

Θα άφηνες τελείως τη δουλειά για να μεγαλώσεις τα παιδιά;

Είναι πολύ δύσκολο. Θα μπορούσα εύκολα να σου πω «ναι, όλα για την οικογένεια» αλλά δεν ξέρω αν πραγματικά θα μπορούσα να το κάνω. Πιστεύω ότι αν έμενα όλη την ημέρα στο σπίτι θα ήμουν πολύ κακή μητέρα.

Σταυρούλα Χριστοφιλέα: “Η μητρότητα έχει αλλάξει τον χαρακτήρα μου”

Πιστεύεις ότι ισχύει αυτό που υποστηρίζουν πολλές γυναίκες ότι μπορούν να συνδυάσουν την επαγγελματική άνοδο στην καριέρα τους και τη μητρότητα;

Το ζήτημα είναι ποιες είναι οι προτεραιότητες στη ζωή σου. Εγώ δεν ήμουν ποτέ ο άνθρωπος που έχει ως κέντρο της ύπαρξής του την καριέρα. Δεν με ενδιέφερε ποτέ να γίνω πρώτο όνομα, να γίνω το αστέρι. Αν θέλεις τη γνώμη μου μάλιστα, τα αστέρια βρίσκονται στον ουρανό κι εμείς οι υπόλοιποι καλύτερα να πατάμε στη γη για να πατάμε στερεά. Τώρα αν αυτό μου γίνει τρόπος ζωής ή έμμονη ιδέα …. Θέλω να έχω μια ισορροπημένη ζωή, μια ευτυχισμένη οικογένεια, να γυρνάω στο σπίτι και να βλέπω τα παιδιά μου και να τα παίρνω αγκαλιά και να με ζεσταίνουν , να βλέπω τον άντρα μου, το σκύλο μου, να πηγαίνω τις βόλτες μου, αυτό για μένα είναι η ζωή και αυτό είναι ευτυχία.

Πώς καταφέρνεις να διατηρείς την αυτοκυριαρχία σου όταν μεταδίδεις κακές ειδήσεις και μάλιστα με ήρωες μικρά παιδιά;

Όταν βλέπεις ένα παιδί με καρκίνο δεν είναι δυνατόν να μην σε συγκλονίσει. Απλώς νομίζω ότι και λόγο ορμονών κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης δεν μπορείς να συγκρατηθείς. Θυμάσαι την υπόθεση με το 2χρονο κοριτσάκι που είχε κλειδώσει η μητέρα του στο σπίτι; Το βρήκαν μετά από 20 μέρες. Το παιδάκι έτρωγε ωμά μακαρόνια και κέτσαπ και μουστάρδα. Ό,τι μπορούσε να φθάσει. Όσο πίεζα τον εαυτό μου να συγκρατηθεί, τόσο έκλαιγα με λυγμούς.

Η καθημερινότητά σου πόσο άλλαξε με τα παιδιά;

Έχει αλλάξει όχι η καθημερινότητα αλλά ο χαρακτήρας μου. Νομίζω ότι έχω γίνει καλύτερος άνθρωπος, έχω γλυκάνει.

Σταυρούλα Χριστοφιλέα: Η καταγωγή, οι σπουδές, το βιογραφικό, ο γάμος και τα παιδιά της δημοσιογράφου

Δείτε ακόμα: Στέλλα Γκαντώνα: Η ηλικία, οι απίστευτες σπουδές και ο χωρισμός της δημοσιογράφου από γνωστό πολιτικό

Δείτε ακόμα: Άννα Κανδύλη: Η ηλικία, το βιογραφικό και η επαγγελματική πορεία της έγκριτης δημοσιογράφου του δικαστικού ρεπορτάζ

Δείτε ακόμα: Αλεξάνδρα Δουβαρά: Η ηλικία, ο διάσημος low profile σύζυγος, τα δελτία ειδήσεων και το κρυφό ταλέντο της δημοσιογράφου

Photos: Papadakis Press

{"ws":5901,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5900,"s":"300x250","h":"adman.antenna.gr"}

Μοιράσου το:

{"ws":5896,"s":"300x250","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5901,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5899,"s":"970x250","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":6089,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δραματική εξέλιξη για την Anne Heche! Είναι εγκεφαλικά νεκρή, είχε πάρει κοκαΐνη πριν από το τροχαίο

Τραγικά είναι τα νέα για την Anne Heche που τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής είχε ένα τροχαίο με το αυτοκίνητό της στο Λος Άντζελες. Η...