Quantcast

O Σπύρος Σαραφιανός στο GLANCE.GR: O ρόλος του Τάσου, οι εξελίξεις και η πατρότητα! “Όταν γεννήθηκε ο γιος μου ήμουν σε γύρισμα του Σασμού”

{"ws":5898,"s":"728x90","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":6093,"s":"320x50","h":"adman.antenna.gr"}

O Σπύρος Σαραφιανός αποκαλύπτει αποκλειστικά στο GLANCE.GR τα πάντα για τον ρόλο του Τάσου Καμαριωτάκη στον “Σασμό”, τις εξελίξεις στην επιτυχημένη σειρά του Alpha, τη σκηνοθέτιδα και ηθοποιό σύζυγό του, Μαίρη Ανδρέου αλλά και την πατρότητα που “γεύεται” εδώ και μερικούς μήνες και του έχει αλλάξει τη ζωή. 

Ο Σπύρος Σαραφιανός έχει διανύσει πολλά χιλιόμετρα στο θεατρικό σανίδι και εδώ και δεκαετίες υπηρετεί με πάθος και απόλυτο επαγγελματισμό τον απαιτητικό και συνάμα μαγικό κόσμο της υποκριτικής τέχνης. Η τηλεόραση και ο κινηματογράφος τον γοητεύουν εξίσου με το θέατρο και τον έχουμε απολαύσει ουκ ολίγες φορές και εκεί. Φέτος, ο Σπύρος Σαραφιανός υποδύεται τον πιο γλυκό πατέρα της ελληνικής τηλεόρασης, που δεν είναι άλλος από τον Τάσο Καμαριωτάκη στη δραματική σειρά του Alpha, “Σασμός”. Ο Σπύρος Σαραφιανός μας μίλησε για τη συμμετοχή του στο επιτυχημένο σίριαλ, τις εξελίξεις στη ζωή της τηλεοπτικής του κόρης, Στέλλας που ενσαρκώνει η Ευγενία Σαμαρά, αλλά και την ευτυχισμένη ζωή του στη Θεσσαλονίκη, όπου ζει μόνιμα με τη σκηνοθέτιδα και ηθοποιό σύζυγό του, Μαίρη Ανδρέου και τον λίγων μηνών γιο τους. 

O Σπύρος Σαραφιανός στο GLANCE.GR: O ρόλος του Τάσου, οι εξελίξεις και η πατρότητα! «Όταν γεννήθηκε ο γιος μου ήμουν σε γύρισμα του “Σασμού”»

Δείτε ακόμα: Σπύρος Σαραφιανός: Το βιογραφικό, το πρώτο παιδί που περιμένει και ο ρόλος του ηθοποιού στον Σασμό

Σπύρος Σαραφιανός: Η συμμετοχή στον “Σασμό” και ο ρόλος του Τάσου

Πώς αισθάνεστε που συμμετέχετε σε μία τόσο επιτυχημένη σειρά, όπως είναι ο «Σασμός» που προβάλλεται φέτος από τη συχνότητα του Alpha;

Αισθάνομαι πάρα πολύ τυχερός, γιατί είναι τύχη το να παίζεις σε ένα σίριαλ που έχει τόσο μεγάλη απήχηση στο κοινό. Αυτό είναι τύχη για κάθε ηθοποιό και δεν συμβαίνει συχνά. Αναγνωρίζεται η δουλειά σου και είναι κάτι πολύ σημαντικό για μας τους ηθοποιούς, γιατί τον εαυτό μας «πουλάμε».

Πώς προέκυψε η συμμετοχή σας στη σειρά;

Μπορώ να πω κατά τύχη, διότι εγώ βρίσκομαι στη Θεσσαλονίκη. Είμαι στο Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος και δεν έχω την ευκαιρία να είμαι στην Αθήνα, όπως παλαιότερα, η βάση μου είναι εδώ. Ήμουν για 23 χρόνια στην Αθήνα, όποτε ήμουν μέσα στα πράγματα με τις δουλειές, τώρα έχω αποτραβηχτεί. Ωστόσο, βρέθηκα κάποια στιγμή στην Αθήνα, είδα κάποιους φίλους και ο Κώστας Κωστόπουλος, με τον οποίο είχαμε δουλέψει στο παρελθόν, μου πρότεινε τη δουλειά. Χάρηκα πάρα πολύ, αφενός γιατί είναι σκηνοθέτης ο Κώστας Κωστόπουλος, αφετέρου γιατί είναι παραγωγός ο Γιάννης Καραγιάννης. Όταν μου εξήγησε περί τίνος πρόκειται, κατάλαβα ότι θα πάει πάρα πολύ καλά, απλώς δεν ήξερα το πόσο καλά. Ήμουν πολύ τυχερός και ευχαριστώ τον Κώστα Κωστόπουλο για την προτίμησή του στο πρόσωπό μου.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Σασμός Alpha TV (@sasmos_alphatv_official)

Ο ρόλος του Τάσου ήταν ο πρώτος ρόλος που σας ζητήθηκε να ερμηνεύσετε;

Ναι, μου είπε ο Κώστας Κωστόπουλος για αυτόν τον ρόλο συγκεκριμένα.

Ωραίο ρόλος! Είναι ένας ευαίσθητος άνθρωπος με χιούμορ σε μία δραματική σειρά!

Ναι, μου αρέσει πολύ. Δεν σας κρύβω ότι θα ήθελα να είχε και ακόμα περισσότερο χιούμορ! Νομίζω ότι μέσα στη σκληρότητα που υπάρχει στη σειρά και στα βάσανα των ηρώων, οι γονείς της Στέλλας ότι είναι μία ευχάριστη νότα που… σπάει όλο το άλλο.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sarafianos Spyros (@spyrossarafianos)

Σπύρος Σαραφιανός: “Ο Τάσος και η Σοφία ξεπερνάνε την κρίση στον γάμο τους”

Βασανίστηκε όμως και ο Τάσος από την απιστία της Σοφίας!

Εντάξει βασανίστηκε για λίγο, αλλά νομίζω ότι έδειξε ο σεναριογράφος έναν πολιτισμένο τρόπο να αντιμετωπίσουμε αυτά τα πράγματα. Σε αυτές τις καταστάσεις, στις σχέσεις γενικά, μας βγαίνει το θυμικό, ο καταρρακωμένος εγωισμός και ο Τάσος έδειξε μία αντιμετώπιση που είναι προς σκέψην. Αυτό μου άρεσε πάρα πολύ.

Την ξεπερνούν εντελώς αυτήν την κρίση στον γάμο τους;

Ναι την ξεπερνάνε. Νομίζω ότι σε αυτές τις σχέσεις, τις μακροχρόνιες με παιδιά μεγάλα, είναι αλλιώς. Υπάρχει ένα νήμα που ενώνει τους ανθρώπους πάρα πολύ ισχυρό. Σίγουρα, η απιστία αφήνει πληγές και σημάδια αλλά προχωράνε. Προχωρούν με τις πληγές τους και προσπαθούν να τις επουλώσουν με τον χρόνο. Αυτό κάνει και ο Τάσος.

Ο Τάσος συγχωρεί την απιστία, εσείς;

Ο Τάσος μου έδειξε έναν τρόπο για να αντιμετωπίζω αυτά τα πράγματα. Αν και νομίζω ότι παρόλο που θα πληγωθώ, θα στενοχωρηθώ, θα θυμώσω, αν η σχέση είναι τέτοια, όπως αυτού του ζευγαριού, θα φερθώ σαν τον Τάσο και θα κοιτάξω να τα αντιμετωπίσω.  

Σας έχει συμβεί;

Όχι δεν μου έχει συμβεί. Όλο αυτό το λέω σε ένα θεωρητικό επίπεδο, κανείς δεν θέλει να του συμβεί.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Σασμός Alpha TV (@sasmos_alphatv_official)

Σπύρος Σαραφιανός: Θα εγκρίνουν οι γονείς της Στέλλας τον Γεράσιμο ως σύντροφό της; 

Θα μας πείτε τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια;

Θα το ήθελα να σας πω αλλά δεν μπορώ, γιατί διαβάζω τα σενάρια λίγο πριν από το γύρισμα. Δεν υπάρχει καθόλου ελεύθερος χρόνος.

Με τι άλλο καταπιάνεστε αυτό το διάστημα;

Έχω τις παραστάσεις με το Κρατικό Θέατρο. Επίσης, έχουμε ένα μαγαζί με ξύλινα αντικείμενα μαζί με τη σύζυγό μου, τη Μαίρη Ανδρέου. Τα αντικείμενα τα κατασκευάζουμε εμείς, είμαστε και ξυλουργοί ταυτόχρονα. Δημιουργούμε αντικείμενα και κάνουμε αναπαλαιώσεις επίπλων. Θέλει πάρα πολύ χρόνο αυτή η δουλειά. Είναι και το μωρό και δεν έχω την πολυτέλεια του χρόνου.

Έχουμε διαβάσει στα spoilers ότι η Στέλλα γίνεται ζευγάρι με τον Γεράσιμο. Θα εγκρίνουν οι γονείς της έναν τέτοιο άνθρωπο για το παιδί τους;

Ο Τάσος έχει τέτοια αδυναμία στην κόρη του -είναι για αυτόν ο κόσμος του- που αν τη δει να αγαπάει αυτόν τον άνθρωπο, θα τον εγκρίνει. Δε θα πάει κόντρα στις επιθυμίες της κόρης του. Λιώνει για αυτό το παιδί. Δεν είναι παρεμβατικός αλλά της έχει τόσο μεγάλη αδυναμία που θέλει να μαθαίνει τα πάντα για να τη βοηθάει. Δε θέλει να στεναχωριέται. Μπορεί λοιπόν στη νέα της σχέση με τον Γεράσιμο να έχει κάποια αντίρρηση στην αρχή και ενδεχομένως να τον πάρει με… κακό μάτι, πριν μάθει ότι είναι ο σύντροφός της, αλλά όταν δει ότι η κόρη του είναι ευτυχισμένη, θα είναι μαζί της. Η Σοφία είναι πιο παρεμβατική.

Και που να μάθει ότι είναι στην πραγματικότητα ο γιος του Καραπάνου!

Εκεί δεν ξέρω τι θα συμβεί!

Ξέρουμε ότι η σειρά θα προβληθεί και του χρόνου. Ο ρόλος σας θα συνεχίσει;

Δε γνωρίζω. Θα το ήθελα πάρα πολύ. Θέλω να πιστεύω ότι θα είμαστε ως γονείς της Στέλλας, καθώς και η Στέλλα θα συνεχίσει ως ρόλος. Η Ευγενία θα είναι και του χρόνου.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sarafianos Spyros (@spyrossarafianos)

Σπύρος Σαραφιανός: Το θέατρο και η συνεργασία με τη σύζυγό του

Πείτε μου για την παράσταση που παίζετε στη Θεσσαλονίκη!

Φέτος ήμουν πολύ τυχερός, γιατί κάναμε μία πολύ σπουδαία παράσταση με το Κρατικό, τον «Πουπουλένιο», η οποία ήταν σε σκηνοθεσία της γυναίκας μου, της Μαίρης Ανδρέου. Τώρα παίζουμε μέχρι τις 17 Απριλίου την παράσταση «Οι Προστάτες» του Μήτσου Ευθυμιάδη σε σκηνοθεσία του Γιώργου Κιουρτσίδη. Είναι μια πολιτική επιθεώρηση που παρουσιάζει το πώς γεννήθηκε το ελληνικό κράτος και τι ρόλο παίξανε οι Μεγάλες Δυνάμεις και οι πολιτικοί της εποχής.

Πώς είναι να συνεργάζεστε με τη σύζυγό σας;

Έχει ένα ενδιαφέρον, γιατί γνωρίζει ο ένας τους κώδικες του άλλου. Από την άλλη υπάρχει ο φόβος μη μεταφερθεί στο θέατρο η οικειότητα του σπιτιού. Εμείς -ευτυχώς- έχουμε καταφέρει να μην το κάνουμε και να συμπεριφερόμαστε ως σκηνοθέτης και ηθοποιός, γιατί είναι πολύ επικίνδυνο να μεταφερθεί το σπίτι στη δουλειά.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mary Andreou (@mary_andreou_)

Τη θαυμάζετε;

Φυσικά, η γυναίκα μου είναι ένα πολύ ταλαντούχο πλάσμα και είμαι πολύ υπερήφανος για αυτήν.

Νιώθετε τυχερός που την έχετε στη ζωή σας;

Είμαι πάρα πολύ τυχερός. Πώς να μην είμαι, όταν μου έχει χαρίσει και αυτόν τον υπέροχο γιο που είναι όλος μου ο κόσμος!

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sarafianos Spyros (@spyrossarafianos)

Σπύρος Σαραφιανός: Η πατρότητα και ο “Σασμός”

Πώς αισθάνεστε που γίνατε μπαμπάς;

Καταρχήν, έχω γίνει πάρα πολύ ευσυγκίνητος σε σχέση με τα παιδιά. Παθαίνω πλάκα μαζί τους. Είναι τεσσεράμισι μηνών ο γιος μου και είναι τα πάντα για μένα. Όταν είμαι στο σπίτι το μόνο που κάνω είναι να του μιλάω, εκείνος μου γελάει και τρελαίνομαι!

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sarafianos Spyros (@spyrossarafianos)

Η πατρότητα ήταν κάτι που δε σας απασχολούσε στο παρελθόν;

Η πατρότητα πάντα με απασχολούσε, γιατί αγαπάω τα παιδιά, απλώς δεν μου είχε τύχει… Οπότε καταλαβαίνετε πως το ότι έγινα πατέρας τώρα για μένα είναι κάτι υπεράνω φαντασίας! Αυτό που μου συμβαίνει δεν μπορώ να το εκφράσω με λόγια.

Έχετε συνδέσει τη γέννηση του γιου σας με τον «Σασμό»;

Όταν κάναμε τη σκηνή που η Στέλλα ανακοίνωσε στους γονείς της ότι ήταν έγκυος, είχα συγκινηθεί πάρα πολύ ως Τάσος με τη σκέψη ότι θα γινόμουν παππούς. Στην πραγματικότητα, με είχαν πιάσει τα κλάματα, γιατί έφερνα στο μυαλό μου ότι θα γεννηθεί ο γιος μου, οπότε μου ήταν αδύνατον να συγκρατήσω τους λυγμούς που βγήκαν στο γύρισμα. Ήμουν σε γύρισμα όταν γεννήθηκε ο γιος μου, δεν ήμουν εκεί. Ήμουν στην Αθήνα, είχα έρθει το πρωί και το μεσημέρι γεννήθηκε. Κάναμε γύρισμα όταν μου ήρθε το μήνυμα και διακόψαμε, γιατί με πιάσανε τα κλάματα. Ευτυχώς είχα μαζί μου την Ευγενία Σαμαρά και τη Νεκταρία Γιαννουδάκη που με στηρίζουν πάντα. Τις θεωρώ πλέον δικούς μου ανθρώπους. Τον «Σασμό» τον έχω συνδέσει με τη γέννηση του παιδιού μου και θα μου μείνει αξέχαστη αυτή η σειρά.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sarafianos Spyros (@spyrossarafianos)

Δείτε ακόμα: Σπύρος Σαραφιανός – Σασμός: Αυτή είναι η ηθοποιός σύζυγός του και το cozy σπίτι τους

Δείτε ακόμα: Η Αλίνα Κωτσοβούλου στο GLANCE.GR: Ο ρόλος στον Σασμό και ο ευτυχισμένος γάμος! “Η Άννα έχει να αντιμετωπίσει πολλές δυσκολίες”

Δείτε ακόμα: Η Ευφημία Καλογιάννη αποκλειστικά στο GLANCE.GR: Ο ρόλος της Ντίνας και οι εξελίξεις! “Στον Σασμό υπάρχουν διαφορές από το βιβλίο”

Photos: Papadakis Press, Facebook, Instagram

{"ws":5901,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5900,"s":"300x250","h":"adman.antenna.gr"}

Μοιράσου το:

{"ws":5896,"s":"300x250","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5901,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5899,"s":"970x250","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":6089,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σπύρος Σαραφιανός: Ο ηθοποιός του “Σασμού” βάφτισε τον γιο του – Οι συμπρωταγωνιστές του από τη σειρά που παρευρέθηκαν!

Το Σάββατο (27/8) τελέστηκε το μυστήριο της βάφτισης του γιου του Σπύρου Σαραφιανού στην Πεντέλη.  Ο μονάκριβος γιος του με τη Μαίρη Ανδρέου γεννήθηκε τον Νοέμβριο...

Ο Σπύρος Σαραφιανός για τον “Σασμό”: “Είναι πολύ σημαντικό για έναν ηθοποιό να παίζει σε ένα σίριαλ που βλέπει σχεδόν όλη η Ελλάδα”

Ο Σπύρος Σαραφιανός παραχώρησε μια συνέντευξη στο περιοδικό "7 Ημέρες Tv" και στη δημοσιογράφο Μαρία Ανδρέου και μίλησε για το σήριαλ - hit της...

Σασμός Δημήτρης Γεωργαλάς: Ο “Κώστας” αποκαλύπτει συγκλονιστικές λεπτομέρειες για τον πατέρα του!

Τον ρόλο του "Κώστα", ενός βίαιου συζύγου που κακομεταχειρίζεται τη γυναίκα του την Άσπα, ερμηνεύει στον "Σασμό" ο Δημήτρης Γεωργαλάς. Η δραματική και πειστική...

Σπύρος Σαραφιανός – Σασμός: Αυτή είναι η άγνωστη ηθοποιός σύζυγός του και το cozy σπίτι τους

Θέλετε να μάθετε για την άγνωστη ηθοποιό σύζυγο του Σπύρου Σαραφιανού και να δείτε το cozy σπίτι τους; Μάθετε περισσότερα για τη Μαίρη Ανδρέου, την...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Νάντια Κοντογεώργη: Το σαλόνι του σπιτιού της έχει βγει από σελίδες περιοδικού! Τα λευκά έπιπλα και το μουσικό όργανο που… πρωταγωνιστεί!

Θέλετε να δείτε το σαλόνι του σπιτιού της Νάντιας Κοντογεώργη που έχει βγει από σελίδες περιοδικού; Τα λευκά έπιπλα και το μουσικό όργανο που......