Η Κατερίνα Λένη μάς ετοιμάζει λαχταριστό μπακλαβά με φυστίκι Αιγίνης!
Για τον μπακλαβά:
2 πακέτα φύλλο Βηρυτού
350 γρ. φιστίκι Αιγίνης ανάλατο και αλεσμένο σε σκόνη
400 γρ. βούτυρο λιωμένο
1 πρέζα κανέλα σε σκόνη
1 πρέζα γαρύφαλλο σε σκόνη
3 βανίλιες σε σκόνη
Για το σιρόπι:
700 γρ. ζάχαρη
500 ml νερό
100 γρ. γλυκόζη
1 ξυλάκι κανέλας
Χυμός από μισό λεμόνι
Δείτε το βίντεο!
Δείτε ακόμη: Παγωτό καραμέλα με μπισκότα, φιστίκια και σοκολάτα από τον Σταύρο Βαρθαλίτη!