Quantcast

Εύκολος και νόστιμος κορμός μιλφέιγ!

{"ws":5898,"s":"728x90","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":6093,"s":"320x50","h":"adman.antenna.gr"}

Στην κουζίνα του «Χαμογέλα και Πάλι» μπήκε ο Χρήστος Βέργαδος και αποκάλυψε τα μυστικά για ένα απολαυστικό κορμό μιλφέιγ.

Φτιάξτε εύκολα τον πιο λαχταριστό και νόστιμο κορμός μιλφέιγ για να εντυπωσιάσετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Υλικά:

1 φύλλο σφολιάτας

200γρ άχνη ζάχαρη

200γρ πραλίνα

για την κρέμα: 

2 αυγά

100 γρ ζάχαρη

20 γρ αλέυρι

400 ml γάλα

2 βανίλιες

400 ml κρέμα γάλακτος

60 γρ βούτυρο

Δείτε στο βίντεο την εκτέλεση της συνταγής.

{"ws":5901,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5900,"s":"300x250","h":"adman.antenna.gr"}

Μοιράσου το:

{"ws":5896,"s":"300x250","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5901,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5899,"s":"970x250","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":6089,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Γαύρος μαρινάτος με αγουρέλαιο Χαλκιδικής και κεράσια

Υλικά Για το γαύρο: 250γρ. γαύρος 1 σκελίδα σκόρδο 1 λεμόνι Ανθό αλατιού - πιπέρι Για το σερβίρισμα: Αγουρέλαιο Χαλκιδικής 15 κεράσια 1/4 κρεμμύδι...

Φτιάξε κορμό σοκολάτας εύκολα, με υλικά που έχεις στην κουζίνα σου

Υλικά για το παντεσπάνι: 35 γρ. κακάο, 55 γρ. αλέυρι για όλες τις χρήσεις, 130 γρ. ζάχαρη, 4 μεσαία αυγά, 20 ml σπορέλαιο, 1...

Σελινόριζα ψητή με τυρί της Μπουρνιάς Άνδρου και φασκόμηλο

Σελινόριζα ψητή με τυρί της Μπουρνιάς Άνδρου και φασκόμηλο Υλικά για 2 άτομα. Για τη σελινόριζα: 2 κ.σ. μουστάρδα, αλάτι χοντρό, 1 κ.σ. ελαιόλαδο, 1 κ.σ. βούτυρο, φρέσκο φασκόμηλο,...

Παραδοσιακή και σιροπιαστή θρακιώτικη πορτοκαλόπιτα

Η ιδιοκτήτρια ζαχαροπλαστείου Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου ετοίμασε μια πεντανόστιμη πορτοκαλόπιτα. Για τα υλικά και την εκτέλεση της συνταγής, δείτε το βίντεο παραπάνω! 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μπαμπάδες με Ρούμι: Ο νέος αντικαταστάτης του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη στην παράσταση

Καλεσμένος στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» βρέθηκε το πρωί της Τρίτης ο Αντώνης Λουδάρος. Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για την παράσταση «Μπαμπάδες με Ρούμι»...