Στην κουζίνα του «Χαμογέλα και Πάλι» μπήκε ο Χρήστος Βέργαδος και αποκάλυψε τα μυστικά για ένα απολαυστικό κορμό μιλφέιγ.
Φτιάξτε εύκολα τον πιο λαχταριστό και νόστιμο κορμός μιλφέιγ για να εντυπωσιάσετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα!
Υλικά:
1 φύλλο σφολιάτας
200γρ άχνη ζάχαρη
200γρ πραλίνα
για την κρέμα:
2 αυγά
100 γρ ζάχαρη
20 γρ αλέυρι
400 ml γάλα
2 βανίλιες
400 ml κρέμα γάλακτος
60 γρ βούτυρο
Δείτε στο βίντεο την εκτέλεση της συνταγής.