Η Κατερίνα Λένη μάς ετοιμάζει λαχταριστό κορμό μελιτζάνας με κιμά!
Για τη συνταγή θα χρειαστούμε:
1 πακέτο φύλλο κρούστας 3 – 4 μελιτζάνες (ανάλογα με το μέγεθος), 150 ml ελαιόλαδο
Για τον κιμά:
600 gr. μοσχαρίσιος κιμάς, 1 κρεμμύδι (ψιλοκομμένο), 1 σκελίδα σκόρδο (λιωμένη), 1 κ. σ. πελτές ντομάτας, 200 ml λευκό κρασί, 1.000 ml ζωμός μοσχαρίσιος, δυόσμος φρέσκος, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Επιπλέον υλικά:
2 αυγά ολόκληρα, 1 κρόκος αυγού, παπαρουνόσπορος 200 gr., γραβιέρα καπνιστή 100 gr., βούτυρο λιωμένο (για τα φύλλα)
Δείτε το βίντεο