Quantcast

Γάμπαρη με φινόκιο & λεμονάτη σάλτσα μουστάρδας

{"ws":5898,"s":"728x90","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":6093,"s":"320x50","h":"adman.antenna.gr"}

Μεζές από τους λίγους. Γαρίδες ζουμερές με ούζο και σάλτσα μουστάρδας Ένα αλλιώτικο σαγανάκι γαρίδας με μουστάρδα και λεμόνι. Γίνονται σε λιγότερο από 10’ και κάθε μπουκιά έχει πυροτεχνήματα γεύσης. Οι γαρίδες θέλουν ελάχιστο μαγείρεμα για να παραμείνουν ζουμερες κ μαλακες. 2’ μαγειρεματος είναι αρκετά για να απογειώσουν τις γαρίδες. Διαφορετικά θα χάσουν όλη την νοστιμιά τους όλα τα πολύτιμα ζουμάκια τους και θα γίνουν σκληρές και στεγνές. Κρατήστε τις φούντες του φινόκιο για να γαρνίρετε τις γαρίδες.

Παρακολουθήστε το παραπάνω βίντεο και διαβάστε περισσότερα στο argiro.gr

{"ws":5901,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5900,"s":"300x250","h":"adman.antenna.gr"}

Μοιράσου το:

{"ws":5896,"s":"300x250","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5901,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5899,"s":"970x250","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":6089,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Οι 2+1 συνταγές με θαλασσινά που θα διατηρήσουν την σιλουέτα σου!

H περίοδος της Σαρακοστής επιβάλλει να εντάξουμε στη διατροφή μας πολλά θαλασσινά πού είναι νόστιμα, υγιεινά και νηστίσιμα.  Η σεφ Katie Lee, οικοδέσποινα της εκπομπής...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Παγιδευμένοι: Οι υποψίες στρέφονται στον μυστικό εραστή της Μυρτώς! Όλες οι εξελίξεις της εβδομάδας

Μία δολοφονία ενώνει τον δρόμο δύο ανθρώπων, εγκλωβίζοντάς τους σε έναν κυκεώνα συνταρακτικών αποκαλύψεων. Παγιδευμένοι στη δίνη καταλυτικών για τη ζωή τους γεγονότων, αναζητούν την...