Η Κατερίνα Λένη ετοιμάζει πεντανόστιμο γιουβέτσι με λουκάνικο, μανιτάρια και πιπεριές.
Υλικά:
- 1 kg. χωριάτικα λουκάνικα
- 2 μεγάλα κρεμμύδια
- 4 -5 πιπεριές χρωματιστές
- 1 πακέτο μανιτάρια champignon
- 100 ml ελαιόλαδο
- 150 ml κόκκινο κρασί
- 1 κουτάκι κονκασέ ντομάτας
- 1 βάζο τριμμένος χυμός ντομάτας
- Αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- 1 πρέζα ζάχαρη
- 2 φύλλα δάφνης
- 1 lt ζωμός λαχανικών
- 500 gr. κριθαράκι
- Λίγο ελαιόλαδο για να σοτάρουμε το κριθαράκι
- 300 gr. φέτα
- Φρέσκο θυμάρι και δυόσμο μπόλικο
- 1 καρβέλι ψωμί χωριάτικο
Δείτε παραπάνω αναλυτικά τη συνταγή της Κατερίνας Λένη.