Γλυκόξινο χοιρινό με ανανά, λαχανικά και τζίντζερ από τον σεφ Δημήτρη Σκαρμούτσο.
Η συνταγή:
300 γρ. ψαρονέφρι
100 γρ. κόκκινη πιπεριά
100 γρ. πορτοκαλί πιπεριά
100 γρ. κίτρινη πιπεριά
100 γρ. ανανά
100 γρ. κόκκινο λάχανο
100 γρ. καλαμπόκι baby
1 ματσάκι φρέσκα κρεμμυδάκια
2 σκελίδες σκόρδο
1 ξύσμα από μοσχολέμονο
2 κουταλιές σούπας μέλι
Χυμό τομάτας 30 ml.
σησαμέλαιο
Δείτε το βίντεο με τη συνταγή της ημέρας!
Δείτε ακόμη: Ριζότο με παντζάρι, γιαούρτι και ρόκα από τον Δημήτρη Σκαρμούτσο