Η πιο εύκολη και γρήγορη συνταγή για το αγαπημένο μας τζατζίκι είναι εδώ! Απολαύστε το, παρέα με τους φίλους και την οικογένειά σας!
Υλικά
½ αγγούρι
300g στραγγιστό γιαούρτι
1 σκελίδα σκόρδο, τριμμένη
1 κ.σ. φρέσκος δυόσμος ψιλοκομμένος
1 κ.σ. άνηθος ψιλοκομμένος
1 λεμόνι, το ξύσμα του
½ κ.γ. ψιλό αλάτι
Μαύρο πιπέρι
Εκτέλεση
- Αφαιρέστε τους σπόρους του αγγουριού με ένα μικρό κουτάλι και τρίψτε το αγγούρι στον χοντρό τρίφτη.
- Σ’ ένα μπολ ανακατέψτε καλά όλα τα υλικά. Σκεπάστε και αφήστε το στο ψυγείο για 30 λεπτά.
- Αποθηκεύστε στο ψυγείο σε αεροστεγές δοχείο για έως και 2 ημέρες.
Καλή όρεξη!