Ο Σταύρος Βαρθαλίτης, ετοιμάζει λαχταριστό κανταΐφι με φιστίκια Αιγίνης και καρύδια!
Υλικά:
500 γρ. φύλλο κανταΐφι, 220 γρ. βούτυρο, 150 γρ. φυστίκια Αιγίνης, 150 γρ. καρύδια, 5 κ.σ. φρυγανιά τριμμένη, 1 κ.σ. κανέλα, ½ κ.σ. γαρύφαλλο, 60 γρ. ζάχαρη.
Υλικά για το σιρόπι:
800 γρ. νερό, 600 γρ. κρυσταλική ζάχαρη, 1/2 λεμόνι τη φλούδα, ½ πορτοκάλι τη φλούδα, 1 ξυλάκι κανέλας.
Υλικά για το σερβίρισμα:
40 γρ. Φιστίκια Αιγίνης.
Δείτε το βίντεο με τη συνταγή!