Quantcast

Κατσικάκι τσιγαριστό με ελαιόλαδο Λέσβου, σταμναγκάθι και πατάτες από τον Ανδρέα Λαγό

{"ws":5898,"s":"728x90","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":6093,"s":"320x50","h":"adman.antenna.gr"}

Κατσικάκι τσιγαριστό με ελαιόλαδο Λέσβου, σταμναγκάθι και πατάτες μας φτιάχνει ο Ανδρέας Λαγός στην εκπομπή Π.Ο.Π. Μαγειρική.

Υλικά

1, 1/2 κιλό κατσικίσια σπάλα, 120ml ελαιόλαδο Λέσβου, 1 κιλό σταμναγκάθι, 3 πατάτες, 1 κρεμμύδι, 2 σκελίδες σκόρδο, 1 κούπα λευκό κρασί, δεντρολίβανο, αλάτι – πιπέρι.

Δείτε στο βίντεο παραπάνω την εκτέλεση της συνταγής.

{"ws":5901,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5900,"s":"300x250","h":"adman.antenna.gr"}

Μοιράσου το:

{"ws":5896,"s":"300x250","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5901,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5899,"s":"970x250","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":6089,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Νικολέττα Βλαβιανού: “Πώς μπορεί ένας λαός να ταυτιστεί με τούρκικα και λατινοαμερικάνικα σίριαλ;”

Η Νικολέττα Βλαβιανού παραχώρησε μια συνέντευξη στο περιοδικό 7 Ημέρες Tv και τη Μαρία Ανδρέου και μίλησε για το νέο επαγγελματικό της βήμα.  Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε...