Κεφτεδάκια με σάλτσα από πιπεριές και ντομάτα από τον σεφ Δημήτρη Σκαρμούτσο!
Για τα κεφτεδάκια:
400 γρ. κιμάς μοσχαρίσιος 1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο 1 φέτα ψωμί, ψίχα από μπαγιάτικο ψωμί, μουλιασμένη σε νερό και στυμμένη 1 αβγό, χτυπημένο 1 πρέζα ξερή ρίγανη 1/3 φλ. ελαιόλαδο ½ φλ. μαϊντανός, ψιλοκομμένος αλάτι, κατά βούληση πιπέρι, φρεσκοτριμμένο, κατά βούληση φύλλα μαϊντανού, για γαρνιτούρα
Για τη σάλτσα:
½ φλ. ελαιόλαδο 4 πράσινες πιπεριές κέρατα, κομμένες σε χοντρές ροδέλες 4 κόκκινες πιπεριές Φλωρίνης, κομμένες σε χοντρές ροδέλες 300 γρ. τριφτή ντομάτα, Γκρέκα 2 κρεμμύδια, κομμένα σε λεπτές φέτες 1 πρέζα ζάχαρη αλάτι, κατά βούληση πιπέρι, φρεσκοτριμμένο, κατά βούληση
Δείτε το βίντεο με τη συνταγή της ημέρας!
Δείτε ακόμη: Μπακαλιάρος με λαχανικά και ελιές