Η Κατερίνα Λένη μάς ετοιμάζει πεντανόστιμα κοχύλια με κιμά!
Για τη συνταγή θα χρειαστούμε:
1 πακέτο ζυματικά (γίγας κοχύλια, conchiglioni) 600 gr. ανέμεικτος κιμάς (μοσχαρίσιος και χοιρινός) 100 ml ελαιόλαδο 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 καρότα (στον τρίφτη) 1 κ.σ. πελτέ ντομάτας 200 ml κόκκινο κρασί αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι 1 πρέζα ζάχαρη 1 πρέζα ρλιγανη 500 ml ζωμός λαχανικών
Για τη σάλτσα:
50 ml ελαιόλαδο 50 ml τριμμένη ντομάτα (σε βάζο) 1 πρέζα ζάχαρη Αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι αρωματικά βότανα (βασιλικός, θυμάρι) 150 gr. παρμεζάνα τριμμένη 150 gr. μοτσαρέλα τριμμένη (μπαστούνι)
Δείτε το βίντεο!