Στην εκπομπή “Π.Ο.Π. Μαγειρική” παρουσιάστηκε μία λαχταριστή συνταγή για λαχταριστές κρέπες με σπανάκι και σάλτσα γραβιέρας Αγράφων.
Υλικά
- 250γρ. σπανάκι
- 100γρ. γραβιέρα Αγράφων
- 2 φλ. κρέμα γάλακτος
- 2 φρέσκα κρεμμυδάκια
- 3 κ.σ. φρέσκια μέντα
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
- Πιπέρι
Για τη σάλτσα:
- 200 γρ. γραβιέρα Αγράφων
- 2 φλ. κρέμα γάλακτος
- Αλάτι
- Λευκό πιπέρι
Για τις Κρέπες:
- 1 1/2φλ. αλεύρι
- 1 1/2φλ. γάλα
- 150γρ. βούτυρο
- 1 αβγό
- 1 κ. γ. μπέικιν πάουντερ
- 2 κ. σ. ελαιόλαδο
- 1 κ. γ. αλάτι
Δείτε παραπάνω την εκτέλεση της συνταγής.