Ο σεφ Γιώργος Παπακώστας ετοιμάζει στην κουζίνα του «Χαμογέλα και Πάλι» μία γευστική γαριδομακαρονάδα!
Υλικά
- 350 γρ. γαρίδες
- Μισό κουταλάκι του γλυκού αλάτι
- 4 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
- 6 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
- 2 κουταλιές του γλυκού ρίγανη
- 1 κουταλάκι του γλυκού μπούκοβο προαιρετικά
- 800gr κονσέρβα ντομάτα πολτοποιημένη
- Τρεις κουταλιές της σούπας fish sauce
- 1 πακέτο σπαγγέτι
- Ψιλοκομμένο μαϊντανό
Δείτε όλα τα μυστικά της συνταγής στο παραπάνω βίντεο.