Η Κατερίνα Λένη μάς ετοιμάζει πεντανόστιμο χοιρινό κρασάτο, με στικς γλυκοπατάτας!
Για τη συνταγή θα χρειαστούμε:
- 1.500 gr. χοιρινό λαιμό σε μπουκιές
- 100 ml. ελαιόλαδο 100 gr. βούτυρο
- 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 2 σκελίδες σκόρδο
- 4 -5 κόκκινες πιπεριές
- 2 φύλλα δάφνης
- 2 -3 κόκκοι μπαχάρι
- Αλάτι και πιπέρι
- 1 πρέζα ζάχαρη
- Γλυκιά πάπρικα
- Φρέσκο θυμάρι
- 2 lt. λευκό ξηρό κρασί
Επιπλέον υλικά:
- 1 kg. γλυκοπατάτες
- Λίγες σταγόνες ελαιόλαδο
- Αλάτι και πιπέρι
- 1 χούφτα φρυγανιά τριμμένη
- 100 gr. παρμεζάνα τριμμένη
- Ρίγανη αποξηραμένη
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο βίντεο.