Μια γιορτινή και πεντανόστιμη συνταγή ετοίμασε σήμερα ο σεφ Χρήστος Βέργαδος στην κουζίνα του «Χαμογέλα και Πάλι!».
Ο λόγος για γιορτινό κορμό με λευκή σοκολάτα που θα σας κάνει να γλείφετε τα δάχτυλά σας!
Πάμε να δούμε τι θα χρειαστούμε:
Για το bisquit:
- 3 αυγά
- 140 γρ ζάχαρη
- 2 βανίλιες
- 80 γρ αλέυρι
- 1 κουταλάκι μπέικιν πάουντερ
- 1 πρέζα αλάτι
- 50 ml νερό
- Κόκκινο και πράσινο χρώμα ζαχαροπλαστικής
Για τη γέμιση:
- 200 γρ. λευκή κουβερτούρα
- 160 γρ κρέμα γάλακτος
- 40 γρ. βούτυρο
- 2 κ.σ. μέλι
- 1/2 κ.γ. κανέλλα σε σκόνη
- 1/2 κ.γ. γαρύφαλλο σε σκόνη
- 1/2 κ.γ. τζίντζερ σε σκόνη
Δείτε την εκτέλεση του λαχταριστού γλυκού στο βίντεο.