Λεμονάτο μοσχαράκι με πιλάφι από τον σεφ Δημήτρη Σκαρμούτσο!
Υλικά:
1 κιλό μοσχαρίσιο κρέας (ελιά), κομμένο σε μικρά κομμάτια 1 μεγάλο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο 1 καρότο, κομμένο σε λεπτά μπαστούνια 1 φύλλο δάφνης 1/3 φλ. ελαιόλαδο ½ φλ. λευκό ξηρό κρασί ½ φλ. χυμός λεμονιού 1 κ.σ. κόκκινο γλυκό πιπέρι ½ κ.γ. σκόνη μουστάρδας αλάτι, κατά βούληση 2/3 φλ. νερό 3 σακουλάκια μακρύκοκκο ρύζι για πιλάφι (375γρ.), parboiled 10’ 1 κ.γ. αλάτι πιπέρι, φρεσκοτριμμένο, κατά βούληση φύλλα μαϊντανού, για γαρνίρισμα
Δείτε το βίντεο με τη συνταγή της ημέρας!
Δείτε ακόμη: Ριζότο με παντζάρι, γιαούρτι και ρόκα από τον Δημήτρη Σκαρμούτσο