Η Κατερίνα Λένη, ετοιμάζει μια λαχταριστή συνταγή με μοσχάρι, μανιτάρια και κονιάκ!
Για τη συνταγή θα χρειαστούμε: 1 kg. μοσχάρι σε μερίδες (κιλότο ή σπάλα) 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 100 ml. ελαιόλαδο για το σοτάρισμα 1 πακέτο μανιτάρια champignon αλάτι και πιπέρι 1 πρέζα μοσχοκάρυδο 3 κόκκοι μπαχάρι 1 φύλλο δάφνης 1 κ.σ. μουστάρδα 250 ml. κονιάκ 1.500 – 2.000 ml. μοσχαρίσιος ζωμός 100 γρ. βούτυρο 400 ml. κρέμα γάλακτος εστραγκόν φρέσκο ή αποξηραμένο μαϊντανός ψιλοκομμένος
Συνοδευτικά, ρύζι ή χυλόπιτες ή πατάτες τηγανιτές
Δείτε το βίντε με τη συνταγή!