Ο Πέτρος Συρίγος ετοίμασε ντολμαδάκια γιαλαντζί στο Πρωινό του ΑΝΤ1 με τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα.
Υλικά: 250-300γρ. αμπελόφυλλα, 250γρ. ρύζι καρολίνα, 2 ματσάκια φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα, 2 κρεμμύδια ξερά ψιλοκομμένα, 1 τριμμένη ντομάτα, 1 κούπα ελαιόλαδο (250ml), 1 κούπα βραστό νερό (250ml), 2 λεμόνια (τον χυμό τους), 1 λεμόνι ξύσμα, ½ ματσάκι μαΪντανό, ½ ματσάκι άνηθο, ½ ματσάκι δυόσμο, αλάτι, πιπέρι, πράσο, φινόκιο (προαιρετικά)
Δείτε στο βίντεο τη συνταγή της ημέρας από τον Πέτρο Συρίγο