Ντομάτες γεμιστές με πλιγούρι, φέτα και μοτσαρέλα από τον σεφ Δημήτρη Σκαρμούτσο!
ΥΛΙΚΑ
8 ντομάτες μέτριες 3 κ.σ. ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο 1 σκελίδα σκόρδο, πολτοποιημένη 250 γρ. πλιγούρι αλάτι, κατά βούληση πιπέρι, κατά βούληση ½ κ.γ. πάπρικα μία πρέζα ζάχαρη 1 φλ. δυόσμο φρέσκο, ψιλοκομμένο 150 γρ. φέτα κατσικίσια, τριμμένη 200 γρ. Mozzarella, τριμμένη φύλλα βασιλικού, για γαρνιτούρα
Δείτε το βίντεο!
Δείτε ακόμη: Μπακαλιάρος με λαχανικά και ελιές