Quantcast

Ο chef Τίμος μάς φτιάχνει ριζότο με κολοκύθα

{"ws":5898,"s":"728x90","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":6093,"s":"320x50","h":"adman.antenna.gr"}

Ο αγαπημένος σεφ του “Πάμε Δανάη!”, Τίμος Ζαχαράτος μάς φτιάχνει ριζότο με κολοκύθα.

Η κολοκύθα είναι ένα θρεπτικά πυκνό τρόφιμο, καθώς είναι πλούσιο σε πολύτιμα συστατικά και παράλληλα αποδίδει λίγες θερμίδες.

Δείτε το βίντεο με τη λαχταριστή συνταγή!

{"ws":5901,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5900,"s":"300x250","h":"adman.antenna.gr"}

Μοιράσου το:

{"ws":5896,"s":"300x250","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5901,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5899,"s":"970x250","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":6089,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πράσινη σαλάτα με σάλτσα φράουλας

Η σάλτσα φράουλας είναι μια πραγματική αποκάλυψη για την πράσινη σαλάτα. Ώριμες σαρκώδεις φράουλες πολτοποιούνται με αρωματικό ξύδι, ελαιόλαδο, μέλι και απλή μουστάρδα και...

Ο chef Τίμος μάς φτιάχνει brownies με ταχίνι και πορτοκάλι

Ο αγαπημένος σεφ του «Πάμε Δανάη!», Τίμος Ζαχαράτος μάς φτιάχνει brownies με ταχίνι και πορτοκάλι! Δείτε το βίντεο με τη λαχταριστή συνταγή! 

Ταλιατέλες με σπανάκι και ντοματίνια σε σάλτσα φέτας

Οι ταλιατέλες με φρέσκο σπανάκι και ντοματίνια είναι ένα πανεύκολο και γρήγορο φαγητό. Η κρεμώδης και απαλή σάλτσα της φέτας και του κουρκουμά το...

Συνταγή: Ο σεφ Jean Marie Hoffmann φτιάχνει λαχταριστά ζυμαρικά φούρνου

Ο σεφ Jean Marie Hoffmann έφτιαξε στην κουζίνα του «Χαμογέλα και Πάλι» μία λαχταριστή συνταγή με ζυμαρικά φούρνου! Δείτε παραπάνω το σχετικό βίντεο με τη...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Mad Video Music Awards 2022: Έρχονται για 3η χρονιά στο Mega

Ένα ξεχωριστό official movie κυκλοφόρησε για τα «Mad Video Music Awards 2022 από τη ΔΕΗ», που έρχονται για τρίτη χρονιά αποκλειστικά στο Mega λίγες...