Quantcast

Ο Χρήστος Βέργαδος μας ετοιμάζει κρέμα καραμελέ σοκολάτας!

{"ws":5898,"s":"728x90","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":6093,"s":"320x50","h":"adman.antenna.gr"}

Ο chef Χρήστος Βέργαδος φτιάχνει στην κουζίνα του «Χαμογέλα και Πάλι» κρέμα καραμελέ σοκολάτας!

Υλικά:

 

Για την καραμέλα:

150 γρ. ζάχαρη 

30 γρ. νερό 

 

Για την κρέμα:

300 γρ. γάλα

150 γρ. κρέμα γάλακτος

3 αβγά

50 γρ. ζάχαρη 

70 γρ. σοκολάτα

 

Δείτε στο βίντεο την εκτέλεση της συνταγής!

 

 

{"ws":5901,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5900,"s":"300x250","h":"adman.antenna.gr"}

Μοιράσου το:

{"ws":5896,"s":"300x250","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5901,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5899,"s":"970x250","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":6089,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Pavlova black forest από τον Χρήστο Βέργαδο

Μία υπέροχη pavlova ετοίμασε ο pastry σεφ Χρήστος Βέργαδος στην κουζίνα της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι!». Υλικά: Δείτε παραπάνω το βίντεο με την παρασκευή...

Τάρτα gingerbread με γέμιση σοκολάτας δια χειρός Χρήστου Βέργαδου

Μία τάρτα gingerbread με γέμιση σοκολάτας ετοίμασε ο pastry σεφ Χρήστος Βέργαδος το μεσημέρι της Κυριακής στην κουζίνα της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι!». Υλικά Για τη...

Τάρτα με κρέμα πραλίνας και αχλάδια από τον Χρήστο Βέργαδο

Τα ιδιαίτερη τάρτα ετοίμασε ο pastry σεφ Χρήστος Βέργαδος στην κουζίνα του «Χαμογέλα και Πάλι!». Δείτε το βίντεο.

Ηalloween cake pops από τον Χρήστο Βέργαδο

Μικρά, εντυπωσιακά κέικ για τις ημέρες του Halloween μάς ετοίμασε ο σεφ Χρήστος Βέργαδος στην κουζίνα του «Χαμογέλα και Πάλι!».   Δείτε το βίντεο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μπαμπάδες με Ρούμι: Ο νέος αντικαταστάτης του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη στην παράσταση

Καλεσμένος στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» βρέθηκε το πρωί της Τρίτης ο Αντώνης Λουδάρος. Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για την παράσταση «Μπαμπάδες με Ρούμι»...