Ένα ιδιαίτερα νόστιμο πιάτο παρουσιάζει σήμερα στους τηλεθεατές της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι!» ο σεφ Γιώργος Τσούλης.
ΥΛΙΚΑ
- 300γρ. λιγκουίνι
- 300γρ. κοτομπουκιές
- 1 κόκκινη πιπεριά ψιλοκομμένη
- 1 πράσινη πιπεριά ψιλοκομμένη
- 100γρ. μανιτάρια λευκά, κομμένα στα τέσσερα
- 1/2 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1 κ.γ. κάρυ
- 200ml κρέμα γάλακτος, πλήρης
- 250 γρ. παρμεζάνα τριμμένη
- Ελαιόλαδο
- Αλάτι
- Πιπέρι