Ο Σταύρος Βαρθαλίτης, ετοιμάζει παγωτό καραμέλα με μπισκότα, φιστίκια και σοκολάτα!
Υλικά:
250 γρ. κρύα κρέμα γάλακτος 35%, 400 γρ. ζαχαρούχο καραμελωμένο γάλα, 400 γρ. γάλα εβαπορέ, 100 γρ. γεμιστά μπισκότα σοκολάτας, 80 γρ. φιστίκια Αιγίνης, 60 γρ. σταγόνες κουβερτούρας 54%.
Υλικά για το σερβίρισμα:
40 γρ. φιστίκια Αιγίνης, 100 γρ. γεμιστά μπισκότα σοκολάτας, 80 γρ. κουβερτούρα 54%.
Δείτε το βίντεο με τη δροσερή συνταγή!