Ο Λάμπρος Βακιάρος, ετοίμασε παραδοσιακά γεμιστά στη “Φωλιά των Κου Κου”.
Υλικά:
8 μεγάλες τομάτες, 4 μεγάλες πράσινες πιπεριές, 5 κ.γ. ζάχαρη, 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη, 1 ματσάκι φρέσκο δυόσμο, ½ ματσάκι μαϊντανό, 4 κ.σ. + ½ φλ. ελαιόλαδο, 2 ξερά κρεμμύδια, 500γρ. ρύζι γλασέ, 2 κ.σ. πελτέ τομάτας, 4 πατάτες, 4-5 κ.σ. τριμμένη φρυγανιά, μισό φλυτζάνι ζωμό λαχανικών, αλάτι – πιπέρι.
Δείτε το βίντεο με τη συνταγή της ημέρας