Η Κατερίνα Λένη μάς φτιάχνει λαχταριστό πεϊνιρλί, με παστουρμά και αυγό!
Για τη συνταγή θα χρειαστούμε: 1 ποτήρι (του νερού) ηλιέλαιο ή σπορέλαιο 1 ποτήρι (του νερού) γάλα πλήρες χλιαρό 2 φακελάκια ξηρή μαγιά 1 κεσεδάκι γιαούρτι στραγγιστό 200 γρ. 1 κ.σ. γεμάτη ζάχαρη 1 πρέζα αλάτι 1 αυγό ολόκληρο 1 kg. αλεύρι για όλες τις χρήσεις (όσο πάρει) Για τη σάλτσα: 400 ml. χυμός ντομάτας συμπυκνωμένος 50 ml. ελαιόλαδο 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη Ρίγανη και βασιλικός αποξηραμένα 1 πρέζα ζάχαρη Αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι Για τη σύνθεση: 500 γρ. κασέρι τριμμένο 20 φέτες περίπου παστουρμά 10 αυγά 200 γρ. βούτυρο σε κυβάκια
Δείτε περισσότερα στο παραπάνω βίντεο.