Ο Σταύρος Βαρθαλίτης, ετοιμάζει πρασόπιτα με χειροποίητο φύλλο, στο “Breakfast@Star”.
Υλικά για το φύλλο:
500 γρ. αλεύρι γ. ο. χ., 250 γρ. χλιαρό νερό, 1 κ.γ. ξύδι, 2 ½ κ.σ. ελαιόλαδο, 1 κ.γ. αλάτι, Επιπλέον αλεύρι για το άνοιγμα των φύλλων.
Υλικά για τη γέμιση:
1,200 γρ. πράσα, 2 ξερά κρεμμύδια, 4 φρέσκα κρεμμύδια, 2 στικ σέλερι, 4 κ.σ. ελαιόλαδο, 2 σκελίδες σκόρδο, 1 αυγό, ½ λεμόνι το χυμό και το ξύσμα, ½ ματσάκι άνηθο, ½ ματσάκι δυόσμο, 2 κλωνάρια φρέσκο θυμάρι, Αλάτι, Φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Δείτε το βίντεο με τη συνταγή!