Ο Πέτρος Συρίγος ετοίμασε ένα λαχταριστό σουφλέ καρμπονάρα στο Πρωινό του ΑΝΤ1 με τη Φαίη Σκορδά.
Υλικά
- 500γρ. ριγκατόνι
- 60γρ. βούτυρο
- 250γρ. μπέικον άκοπο (κομμένο σε κύβους)
- 200γρ. ζαμπόν χοιρινό σε φέτες ή γαλοπούλα
- 2 κρόκους αβγών
- 200γρ. παρμεζάνα τριμμένη
- 200γρ. κρέμα γάλακτος 35%
- 150γρ. γραβιέρα τριμμένη
- 1κ.γλ. πάπρικα
- 1κ.σ. σχοινόπρασο ψιλοκομμένο
Δείτε το βίντεο με τον Πέτρο Συρίγο να φτιάχνει τη συνταγή της ημέρας