Ο Σταύρος Βαρθαλίτης, ετοιμάζει λαχταριστό σουφλέ με τυριά και μπέικον!
Υλικά:
10 φέτες χωριάτικο ψωμί, 250 γρ. μπέικον καπνιστό, 200 γρ. ανάμεικτο τριμμένο τυρί, 150 γρ. τριμμένη κεφαλογραβιέρα, 4 αυγά, 800 γρ. φρέσκο γάλα 3,5%, ½ κ.γ. μοσχοκάρυδο, 2 κλωνάρια φρέσκια ρίγανη, 2 κλωνάρια φρέσκο θυμάρι, αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι, 2 κ.σ. φρέσκο βούτυρο, για το ταψί.
Δείτε το βίντεο με τη συνταγή της ημέρας!