H Ελισάβετ του MasterChef ετοιμάζει λαχταριστό σουφλέ σοκολάτας!
Υλικά:
160 γρ. βούτυρο, 160 γρ. κουβερτούρα, 2 κούπες ζάχαρη άχνη, 1/2 κούπα φαρίνα κόκκινη, 1/2 κ.γ. μπέικιν πάουντερ, 4 αυγά, 1 πρέζα αλάτι, Ξύσμα πορτοκαλιού.
Υλικά για τη γκανάζ:
100 γρ. σοκολάτα γάλακτος, 100 γρ. κρέμα γάλακτος.
Για το σερβίρισμα:
Φρούτα του δάσους, Λευκή σοκολάτα, Λίγο δυόσμο, Ξηρούς καρπούς.
Δείτε το βίντεο με τη συνταγή!
Δείτε ακόμη: Εύκολη & γρήγορη γαριδομακαρονάδα από τον Σταύρο Βαρθαλίτη!