Ο Πέτρος Συρίγος έφτιαξε λαχταριστό ριγκατόνι με σάλτσα από τοματίνια, ελιές, φέτα και ρίγανη στο Πρωινό του ΑΝΤ1 με τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα.
Ριγκατόνι – Υλικά
- 300 γρ. ριγκατόνι
- 3 κ.σ. ελαιόλαδο
- 20 τοματίνια (βελανίδια)
- 200 ml χυμό τομάτας
- 15 ελιές Καλάμων
- 2 κ.σ. κρεμμυδάκι φρέσκο
- τρίχρωμες πιπεριές (προαιρετικά)
- 2 κ.γλ. ρίγανη
- 200 γρ. φέτα θρυμματισμένη,
- αλάτι
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- φρέσκο βασιλικό
Δείτε στο βίντεο τον Πέτρο Συρίγο να φτιάχνει τη συνταγή της ημέρας