Ο Πέτρος Συρίγος ετοιμάζει τηγανιά ψαρονέφρι με μαυροδάφνη και δαμάσκηνα!
Υλικά:
400γρ. ψαρονέφρι, 1 μικρό λευκό κρεμμύδι ψιλοκομμένο, 1σκ. σκόρδο, 2κ.σ. ελαιόλαδο, 1κ.σ. βούτυρο φρέσκο, 100ml Μαυροδάφνη, 12 δαμάσκηνα χωρίς κουκούτσι, 1 κύβο βοδινό ζωμό, ½ κ.γλ. κανέλα, ½ κ.γλ. μπαχάρι, αλάτι, πιπέρι, 1κ.σ. κουκουνάρι, 1κ.σ. σχοινόπρασο ψιλοκομμένο
Δείτε το βίντεο!