News

Φυσική ομορφιά με ένα πρωτοποριακό skincare brand

Από το 1990, πριν ακόμα ξεκινήσει η συζήτηση για τα βλαβερά συστατικά στα καλλυντικά και γίνει τάση η «υπεύθυνη» ομορφιά, η Origins δημιουργεί προϊόντα φροντίδας που σέβονται τόσο την επιδερμίδα μας όσο και το περιβάλλον.

Ένα πρωτοποριακό skincare brand που αξιοποιεί τα υψηλότερα ποιότητας συστατικά από το φυτικό βασίλειο, τη γη και τη θάλασσα για να βελτιώσει το δέρμα μας και να αντιμετωπίσει τις ανάγκες του με τον πιο αγνό τρόπο.

Υπάρχει όμως και ένας άλλος λόγος που οι λάτρεις της ομορφιάς αγαπούν τα προϊόντα της: τα απολαυστικά αρώματα των προϊόντων που προσφέρουν μια ολιστική εμπειρία αισθήσεων. Με γνώμονα αυτή την ολιστική προσέγγιση, η Origins συνεργάστηκε με τον Dr. Andrew Weil, έναν εξειδικευμένο γιατρό στο Χάρβαρντ που είναι γνωστός ως «πατέρας της ολιστικής ιατρικής», προκειμένου να ανακαλύψουν τη θεραπευτική συμβολή των μανιταριών στην περιποίηση της επιδερμίδας. Τα αποτελέσματα των ερευνών οδήγησαν στη δημιουργία της εμβληματικής σειράς Mega-Mushroom που βασίζεται στις ευεργετικές ιδιότητες τριών σπάνιων μανιταριών για να καταπραΰνει, να καταπραΰνει και να ενισχύσει την επιδερμίδα.

Η σειρά περιλαμβάνει προϊόντα για όλα τα στάδια της ρουτίνας ομορφιάς, από τον καθαρισμό μέχρι την ενυδάτωση και στόχο την υγιή, λαμπερή επιδερμίδα.

Τώρα που περνάς τόσο χρόνο στο σπίτι είναι ιδανική ευκαιρία να απολαύσεις μια ολοκληρωμένη περιποίηση που θα αναζωογονήσει και το πρόσωπο και τη διάθεσή σου.

  • Χρησιμοποίησε το Mega-Mushroom Skin Relief Micellar Cleanser, ένα ήπιο καθαριστικό, κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος, για να απομακρύνεις αποτελεσματικά ρύπους και μακιγάζ.
  • Μία μάσκα είναι πάντα ευεργετική για το πρόσωπο αλλά και απολαυστική. Άπλωσε τη Mega-Mushroom Relief & Resilience Soothing Face Mask που ανακουφίζει και ενυδατώνει βαθιά την επιδερμίδα.
  • Προετοίμασε την επιδερμίδα σου για την ενυδάτωση με τη Mega-Mushroom Relief & Resilience Soothing Treatment Lotion, τη λοσιόν που αναζωογονεί και χαρίζει λάμψη.
  • Συνέχισε με το σούπερ σέρουμ Mega-Mushroom Relief & Resilience Advanced Face Serum που ανακουφίζει άμεσα από την ενοχλητική αίσθηση τραβήγματος.
  • Ολοκλήρωσε με την κρέμα Mega-Mushroom Relief & Resilience Soothing Cream για πλούσια ενυδάτωση και λαμπερό πρόσωπο.
Όλγα Φίλιππα

Recent Posts

Μπαμπάδες με Ρούμι: Ο νέος αντικαταστάτης του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη στην παράσταση

Καλεσμένος στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» βρέθηκε το πρωί της Τρίτης ο Αντώνης Λουδάρος. Ο ηθοποιός…

1 μήνα ago

Νίκος Καρβέλας: Ο λόγος που παντρεύτηκε με την Αννίτα Πάνια

Καλεσμένος στην εκπομπή «Μεγάλη Εικόνα» το βράδυ της Δευτέρας βρέθηκε ο Νίκος Καρβέλας σε μια…

1 μήνα ago

Τατιάνα Στεφανίδου: Το φόρεμά της έχει το χρώμα της σεζόν! Ταιριάζει σε ξανθές & μελαχρινές

Με ένα φόρεμα που έχει αναμφίβολα το χρώμα της σεζόν εντοπίσαμε στο Instagram την Τατιάνα…

1 μήνα ago

Ξέχνα το κλασικό κόκκινο! Η Φαίη Σκορδά έκανε στα νύχια της την νέα εκδοχή του

Αν είσαι από εκείνες που προτιμούν για τα νύχια τους τα έντονα χρώματα, τότε η…

1 μήνα ago

Ιωάννα Τούνη: Παραπέμπονται για κακουργηματικές πράξεις οι εμπλεκόμενοι του revenge porn της

Σε δική για κακούργημα παραπέμπονται οι δυο άνδρες που είχε καταγγείλει η Ιωάννα Τούνη για…

1 μήνα ago

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: “Σαρώνει” στα trends το χρώμα που έκανε στα μαλλιά της (και όχι άδικα)

Σαρώνει κυριολεκτικά στις τάσεις, η τεχνική και το χρώμα που είδαμε να έχει στα μαλλιά…

1 μήνα ago