News

Η Αντελίνα Βαρθακούρη αποκάλυψε το μυστικό της για υγιή και λαμπερά μαλλιά!

Όλοι θέλουμε υγιή, λαμπερά και γεμάτα ζωντάνια μαλλιά, αλλά μοιάζει σχεδόν ακατόρθωτο με τόσους αρνητικούς παράγοντες γύρω μας. Τα μαλλιά ενισχύουν την προσωπικότητά σου, επομένως είναι απαραίτητο να τα φροντίζεις με τον σωστό τρόπο. Μπορεί, όμως, να μην συνειδητοποιείς καν τα μικρά πράγματα που κάνεις εσύ η ίδια στα μαλλιά σου και μπορούν να τα καταστρέψουν. 

Εάν επιθυμείς πιο υγιή μαλλιά θα πρέπει να τους δώσεις και μία πιο φυσική περιποίηση. Τι εννοώ με αυτό; Eάν έχεις φυσικές μπούκλες, για παράδειγμα, θα πρέπει να σταματήσεις τη χρήση ισιωτικών και να μάθεις να αγαπάς και να περιποιείσαι με τα κατάλληλα προϊόντα τις μπούκλες σου.

Αυτή την μέθοδο φυσικής περιποίησης ακολούθησε και η αγαπημένη Αντελίνα Βαρθακούρη για τα ξανθά μαλλιά της και είδε την χαίτη της να αλλάζει μια για πάντα.

Αντελίνα Βαρθακούρη: Αποκάλυψε το μυστικό που έσωσε τα μαλλιά της

Η Αντελίνα Βαρθακούρη ήταν πιστή στα ξανθά μαλλιά για πολλά χρόνια, αφού χαρίζουν εξαιρετική λάμψη και “γράφουν” εξαιρετικά στον τηλεοπτικό φακό. Δεν είναι, άλλωστε, τυχαίο το ρητό που λέει: “Μια φορά ξανθιά για πάντα ξανθιά”, αφού δύσκολα μπορείς να αντισταθείς στις βαφές μαλλιών που σε ανανενώνουν και μεταμορφώνουν την εμφάνισή σου.

Ωστόσο, η γνωστή παρουσιάστρια αποφάσισε να κάνει μία μεγάλη αλλαγή τόσο στην εμφάνιση όσο και στην περιποίηση των μαλλιών της. Μαζί με το τηλεοπτικό διάλειμμά της, η Αντελίνα Βαρθακούρη αποφάσισε να αποχωριστεί το ξανθό και να επιστρέψει στο φυσικό χρώμα των μαλλιών της.

Η ίδια αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την απόφαση της να φροντίσει ουσιαστικά πλέον τα μαλλιά της και πως αυτό δεν μπορούσε να γίνει όσο τα ταλαιπωρούσε με βαφές και extensions.

Η Αντελίνα Βαρθακούρη επέλεξε να στραφεί στην νέα τάση της μόδας που μας θέλει όσο πιο φυσικές γίνεται σε μαλλιά και μακιγιάζ. Αυτή η φυσική προσέγγιση των τάσεων είναι αποτέλεσμα της πανδημίας, αφού για 2 χρόνια γυρίσαμε πιο κοντά στην απλότητα της εμφάνισής μας.

Η παρουσιάστρια αποκάλυψε πρώτα ότι αποχωρίστηκε τα extensions, τα οποία είχαν ταλαιπωρήσει την τρίχα της, ενώ πρόσφατα μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους την επιστροφή στο φυσικό καστανό της χρώμα.

Αυτός είναι, άλλωστε, ο μόνος τρόπος για να δεις τα μαλλιά σου γερά και λεία, χωρίς σπασμένες άκρες και θαμπό χρώμα. Η Αντελίνα Βαρθακούρη τόλμησε την αλλαγή και χάρισε στα μαλλιά της την περιπποίηση που τους αξίζει.

Photos: Instagram

Δείτε ακόμη: Χάρης και Αντελίνα Βαρθακούρη: Θα τα χάσεις με τη μαγευτική θέα στη θάλασσα που έχει το εξοχικό τους σπίτι!

Δείτε ακόμη: Αντελίνα Βαρθακούρη: Σου δείχνει 6 εντυπωσιακά maxi φορέματα για βάπτιση και γάμο

Λιάνα Ανδρεοπούλου

Recent Posts

Μπαμπάδες με Ρούμι: Ο νέος αντικαταστάτης του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη στην παράσταση

Καλεσμένος στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» βρέθηκε το πρωί της Τρίτης ο Αντώνης Λουδάρος. Ο ηθοποιός…

1 μήνα ago

Νίκος Καρβέλας: Ο λόγος που παντρεύτηκε με την Αννίτα Πάνια

Καλεσμένος στην εκπομπή «Μεγάλη Εικόνα» το βράδυ της Δευτέρας βρέθηκε ο Νίκος Καρβέλας σε μια…

1 μήνα ago

Τατιάνα Στεφανίδου: Το φόρεμά της έχει το χρώμα της σεζόν! Ταιριάζει σε ξανθές & μελαχρινές

Με ένα φόρεμα που έχει αναμφίβολα το χρώμα της σεζόν εντοπίσαμε στο Instagram την Τατιάνα…

1 μήνα ago

Ξέχνα το κλασικό κόκκινο! Η Φαίη Σκορδά έκανε στα νύχια της την νέα εκδοχή του

Αν είσαι από εκείνες που προτιμούν για τα νύχια τους τα έντονα χρώματα, τότε η…

1 μήνα ago

Ιωάννα Τούνη: Παραπέμπονται για κακουργηματικές πράξεις οι εμπλεκόμενοι του revenge porn της

Σε δική για κακούργημα παραπέμπονται οι δυο άνδρες που είχε καταγγείλει η Ιωάννα Τούνη για…

1 μήνα ago

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: “Σαρώνει” στα trends το χρώμα που έκανε στα μαλλιά της (και όχι άδικα)

Σαρώνει κυριολεκτικά στις τάσεις, η τεχνική και το χρώμα που είδαμε να έχει στα μαλλιά…

1 μήνα ago