News

Καλοκαιρινό μανικιούρ: Οι Ελληνίδες celebrities δίνουν τις top προτάσεις στα νύχια!

Το σωστό καλοκαιρινό νύχι απογειώνει την διάθεση σου, ενώ προσθέτει πόντους στο προσωπικό σου στιλ. Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο θα μεταμορφώσει την όψη του χεριού σου και τα θετικά σχόλια που θα αποσπάσεις από την nail επιλογή σου.

Πραγματικά, οι ιδέες στα καλοκαιρινά νύχια για το 2022 είναι άφθονες, μοναδικές και πρωτότυπες, αφού οι specialists έχουν μετατρέψει το μανικιούρ σε τέχνη.

Οι αγαπημένες Ελληνίδες celebrities έχουν ήδη τολμήσει τα πρώτα καλοκαιρινά μανικιούρ τους, δίνοντας τις δικές τους προτάσεις σε σχέδια και χρώματα για το καλοκαίρι 2022. Πάμε, να τις δούμε και να αποφασίσουμε μαζί το επόμενο καλοκαιρινό νύχι μας.

5+1 Ελληνίδες celebrities δείχνουν τα καλοκαιρινά μανικιούρ τους που πρέπει να αντιγράψεις

Ηλιάνα Παπαγεωργίου- Μονόχρωμο trend

Το πράσινο έχει οριστεί ως το χρώμα της χρονιάς στην μόδα, οπότε η τάση συνεχίζεται και για το καλοκαίρι. Πράσινες τσάντες, πράσινα φορέματα ή πράσινα νύχια; Η απάντηση είναι, ναι!

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έδειξε την αδυναμία της στο χρώμα της σεζόν ουκ ολίγες φορές, οπότε δεν μπορούσε να μην επιλέξει και ένα green μανικιούρ. Τα πράσινα νύχια είναι μία ακόμη τάση που μπορείς να υιοθετήσεις, καθώς ταιριάζε τόσο σε ανοιχτόχρωμες όσο και σε σταρένιες επιδερμίδες.

Έλενα Τσαγκρινού- Cat eye

Σε αυτό το ιδιαίτερο σχέδιο, τα νύχια δημιουργούν ένα mirror effect παρόμοιο με εκείνο που έχουν τα μάτια της γάτας. Η ιριδίζουσα γραμμή που διακρίνεις στην μέση θυμίζει την κόρη των ματιών τους, όταν λάμπουν στο σκοτάδι.

Η εκκεντρική Έλενα Τσαγκρινού επέλεξε cat eye μανικιούρ για το καλοκαίρι του 2022, σε πράσινη απόχρωση και αυτή όπως η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Τα cat eye μανό έχουν και άλλες αποχρώσεις που μπορείς να τολμήσεις, για ένα ξεχωριστό καλοκαιρινό μανικιούρ.

Δούκισσα Νομικού- Κοντά nude 

Όπως σε ενημερώσαμε πρόσφατα, τα κοντά νύχια έχουν κάνει δυναμικό come back στις τάσεις του μανικιούρ, οπότε μη χάνεις άλλο χρόνο εάν αγαπάς τον μινιμαλισμό.

Η λαμπερή Δούκισσα Νομικού επέλεξε να έχει τα νύχια της σε κοντό μάκρος, ενώ η απόχρωση που δεν αποχωρίζεται είναι όμοια με την φυσική όψη του νυχιού σου. Με μία γρήγορη ματιά στον Instagram λογαριασμό της θα παρατηρήσεις ότι η Δούκισσα Νομικού επιμένει σε αυτή την καλοκαιρινή πρόταση στα nails.

Eλένη Μενεγάκη- Φωτιά στα κόκκινα

Μα φυσικά και ορισμένες επιλογές είναι all time classic, όχι μόνο στο μανικιούρ αλλά και στο στιλ. Το κόκκινο χρώμα αποτελεί διαχρονική επιλογή για το μανικιούρ σου- και για το μίνι φόρεμά σου-, οπότε υιοθέτησέ το τώρα στα νύχια σου.

Δεν στο λέω εγώ, αλλά η ίδια η Ελένη Μενεγάκη! Σε πρόσφατη βραδινή της έξοδο, η γνωστή παρουσιάστρια επέλεξε κόκκινο μανικιούρ για μία glam εμφάνιση.

Josephine- Γοργονέ νύχια

Η Josephine αγαπάει τα χαρούμενα χρώματα, όπως και τα παιχνιδιάρικα σχέδια, ενώ τολμάει πάντοτε ιδιαίτερες προτάσεις στο στιλ της. Όσον αφορά το καλοκαιρινό μανικιούρ της, η τραγουδίστρια μένει πιστή στην παιχνιδιάρικη διάθεσή της και τολμάει γοργονέ νύχια σε παστέλ αποχρώσεις.

Το γοργονέ στιλ έχει επικρατήσει στα καλοκαιρινά μανικιούρ, καθώς οι ιριδίζουσες αποχρώσεις και τα εφέ με λέπια έχουν κλέψει τις καρδιές των γυναικών.

Ελένη Φουρέιρα- Αμυγδαλωτά ροζ

Η Ελένη Φουρέιρα έχει υιοθετήσει ένα απο τα πιο αγαπημένα μου καλοκαιρινά μανικιούρ και το μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της. Τα αμυγδαλωτά ροζ είναι μία δροσερή και άκρως θηλυκή πρόταση στα νύχια, αφού τόσο το σχήμα τους όσο και το χρώμα τους κολακεύουν κάθε χέρι.

Είναι μία safe επιλογή, αλλα όχι όπως το γαλλικό, που προσθέτει μία girly και μοντέρνα πινελιά στο καλοκαιρινό μανικιούρ σου.

Photos: Instagram

Δείτε ακόμη: Κοντά νύχια: Επιστρέφουν δυναμικά για το καλοκαίρι και ταιριάζουν σε όλες!

Δείτε ακόμη: Τάσεις στα νύχια: Η Josephine είναι το σημερινό inspo με τις εντυπωσιακές της προτάσεις- Αντίγραψε όλα τα σχέδια

Λιάνα Ανδρεοπούλου

Recent Posts

Μπαμπάδες με Ρούμι: Ο νέος αντικαταστάτης του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη στην παράσταση

Καλεσμένος στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» βρέθηκε το πρωί της Τρίτης ο Αντώνης Λουδάρος. Ο ηθοποιός…

1 μήνα ago

Νίκος Καρβέλας: Ο λόγος που παντρεύτηκε με την Αννίτα Πάνια

Καλεσμένος στην εκπομπή «Μεγάλη Εικόνα» το βράδυ της Δευτέρας βρέθηκε ο Νίκος Καρβέλας σε μια…

1 μήνα ago

Τατιάνα Στεφανίδου: Το φόρεμά της έχει το χρώμα της σεζόν! Ταιριάζει σε ξανθές & μελαχρινές

Με ένα φόρεμα που έχει αναμφίβολα το χρώμα της σεζόν εντοπίσαμε στο Instagram την Τατιάνα…

1 μήνα ago

Ξέχνα το κλασικό κόκκινο! Η Φαίη Σκορδά έκανε στα νύχια της την νέα εκδοχή του

Αν είσαι από εκείνες που προτιμούν για τα νύχια τους τα έντονα χρώματα, τότε η…

1 μήνα ago

Ιωάννα Τούνη: Παραπέμπονται για κακουργηματικές πράξεις οι εμπλεκόμενοι του revenge porn της

Σε δική για κακούργημα παραπέμπονται οι δυο άνδρες που είχε καταγγείλει η Ιωάννα Τούνη για…

1 μήνα ago

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: “Σαρώνει” στα trends το χρώμα που έκανε στα μαλλιά της (και όχι άδικα)

Σαρώνει κυριολεκτικά στις τάσεις, η τεχνική και το χρώμα που είδαμε να έχει στα μαλλιά…

1 μήνα ago