Trends & tips

Καλεσμένη σε γάμο; Βρες το κατάλληλο φόρεμα για να εντυπωσιάσεις

Ίσιο ή φαρδύ, το μακρύ φόρεμα είναι σύμβολο θηλυκότητας και αυτή την σεζόν είναι ξανά στην τάση. Η ευελιξία του το έχει μεταμορφώσει με τα χρόνια σε ένα εντυπωσιακό στοιχείο στη γυναικεία γκαρνταρόμπα. Τα maxi φορέματα, μια τάση της μόδας που ταιριάζει σε κάθε σιλουέτα χωρίς αμφιβολία.

Τα νέα μοντέλα κομψών maxi φορεμάτων 2022 είναι ιδανικά για τις ειδικές εκδηλώσεις που ακολουθούν την άνοιξη και το καλοκαίρι και είναι ιδανικά ανάλογα με την περίσταση και το στυλ. Τα μακριά φορέματα που φτάνουν μέχρι το έδαφος δίνουν μια ξεχωριστή κομψότητα, μια εμφάνιση σαν να είναι αποκομμένη από τις ιστορίες του Hollywood ή της Aρχαίας Ελλάδας. Τα μάξι φορέματα ταιριάζουν τόσο σε ψιλές σιλουέτες όσο και σε μινιόν, τα οποία μπορούν να τα φορέσουν με ψηλοτάκουνα. 

Δείτε ακόμη: Christian Siriano: Την απόλυτη πρόταση για επίσημες εμφανίσεις θα τη βρεις στη συλλογή του στην Νέα Υόρκη!

Τα μάξι φορέματα είναι μια τέλεια επιλογή για μια ευέλικτη και κομψή μποέμ εμφάνιση. Μπορείς να φορέσεις το maxi φόρεμα σε ένα κοκτέιλ πάρτι ή ακόμη καλύτερα στα βαφτίσια της ανηψιάς σου ή στον γάμο της συναδέλφου σου. Eίναι μία πολύ καλή επιλογή εάν είσαι καλεσμένη σε μία τόσο ειδική περίσταση. Μπορείς να συνδυάσεις αυτό το φόρεμα με ογκώδη αξεσουάρ, σανδάλια μονομάχου, μια ζώνη ακόμα και ένα σακάκι από δέρμα ή τζιν. Επίσης, μπορείς να το φοράς καλοκαίρι, άνοιξη, φθινόπωρο ακόμα και χειμώνα αν είσαι δημιουργικη. Φυσικά τα καλοκαιρινά φορέματα περιέχουν όλα τα μοντέλα μάξι φορεμάτων. Μονόχρωμο ή ελεύθερα prints, με σαγιονάρες ή έθνικ στιλ, το μάξι φόρεμα είναι must-have της σεζόν ανεξάρτητα από το σχήμα του σώματος σου.

Δεν υπάρχουν «πρέπει» για το πώς να φορέσεις ένα maxi φόρεμα, αλλά οι ιδέες για το ντύσιμο του είναι πιο πειραματικές και ποικίλες από ό,τι ήταν παλιά. Έτσι, αν αρχίσεις να σκέφτεσαι αυτά τα ξεπερασμένα μοντέλα boho της δεκαετίας του 2000, μπορείς να αναπνεύσεις άνετα: πιο σύγχρονοι συνδυασμοί είναι τώρα στο παιχνίδι.

Το μάξι φόρεμα δεν είναι αποκλειστικά για street style, είναι συχνά το κομμάτι που προσκαλεί πολλούς καλεσμένους στο γάμο, είτε σε φλοράλ και decadent μοτίβα είτε τα εξαιρετικά μίνιμαλ και απλοϊκά. Υπάρχουν, αφενός, επιλογές για την υπερβολή που μας επιτρέπει η εποχή με neon χρώματα αφετέρου η κλασική και πιο εκλεκτή επιλογή υπάρχει ακόμη και σήμερα.

Είτε χρειάζεσαι ένα όμορφο φόρεμα για την ημέρα του γάμου της καλύτερης σου φίλης, όταν βγαίνεις για ποτό ή για δουλειά, είτε πρέπει να είσαι στιλάτη σε μια εκδήλωση, το maxi φόρεμα δεν θα σε αφήσει δύσκολα. Δεν έχεις παρά να επιλέξεις το σωστό. Το μάξι φόρεμα ταιριάζει σε κάθε σώμα και αναδεικνύει τα δυνατά σου σημεία.

Zara πρόταση

Ζara maxi φόρεμα

59.99€

Ζara maxi φόρεμα

89.99€

Photos: PixelFormula, Ζara

Δείτε ακόμη: Animal print: Πως να φορέσεις σωστά το print που λατρεύει ο Roberto Cavalli για τις νυχτερινές σου εμφανίσεις

Δείτε ακόμη: Mules παπούτσια: Ο σωστός τρόπος για να φορέσεις τα πιο άνετα παπούτσια της σεζόν

Λιάνα Ανδρεοπούλου

Recent Posts

Μπαμπάδες με Ρούμι: Ο νέος αντικαταστάτης του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη στην παράσταση

Καλεσμένος στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» βρέθηκε το πρωί της Τρίτης ο Αντώνης Λουδάρος. Ο ηθοποιός…

4 εβδομάδες ago

Νίκος Καρβέλας: Ο λόγος που παντρεύτηκε με την Αννίτα Πάνια

Καλεσμένος στην εκπομπή «Μεγάλη Εικόνα» το βράδυ της Δευτέρας βρέθηκε ο Νίκος Καρβέλας σε μια…

4 εβδομάδες ago

Τατιάνα Στεφανίδου: Το φόρεμά της έχει το χρώμα της σεζόν! Ταιριάζει σε ξανθές & μελαχρινές

Με ένα φόρεμα που έχει αναμφίβολα το χρώμα της σεζόν εντοπίσαμε στο Instagram την Τατιάνα…

1 μήνα ago

Ξέχνα το κλασικό κόκκινο! Η Φαίη Σκορδά έκανε στα νύχια της την νέα εκδοχή του

Αν είσαι από εκείνες που προτιμούν για τα νύχια τους τα έντονα χρώματα, τότε η…

1 μήνα ago

Ιωάννα Τούνη: Παραπέμπονται για κακουργηματικές πράξεις οι εμπλεκόμενοι του revenge porn της

Σε δική για κακούργημα παραπέμπονται οι δυο άνδρες που είχε καταγγείλει η Ιωάννα Τούνη για…

1 μήνα ago

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: “Σαρώνει” στα trends το χρώμα που έκανε στα μαλλιά της (και όχι άδικα)

Σαρώνει κυριολεκτικά στις τάσεις, η τεχνική και το χρώμα που είδαμε να έχει στα μαλλιά…

1 μήνα ago