Yearly

Αυτά τα 3+1 ζώδια είναι οι μεγαλύτεροι ψεύτες – Πρόσεχε ποιούς εμπιστεύεσαι!

Θέλετε να δείτε τα 3+1 ζώδια που είναι οι μεγαλύτεροι ψεύτες;

Το κάθε ζώδιο έχει κάποια μοναδικά χαρακτηριστικά που το κάνουν να ξεχωρίζει και έτσι, αν γνωρίσεις κάποιον ίσως μπορέσεις να μαντέψεις το ζώδιό του. Βέβαια, υπάρχουν κάποια χαρακτηριστικά προσωπικότητας, τα οποία είναι κοινά. Ένα από αυτά είναι και η ικανότητα του να λες καλά και συχνά ψέματα. Δείτε παρακάτω τους μεγαλύτερους ψεύτες του ζωδιακού.

Τα 3+1 ζώδια που είναι οι μεγαλύτεροι ψεύτες – Πρόσεχε ποιούς εμπιστεύεσαι!

Σκορπιός

Προσέξτε τις δηλητηριώδεις ουρές τους: Οι Σκορπιοί είναι τόσο καλοί ψεύτες επειδή έχουν μια έμφυτη σύνδεση με τη σκοτεινή πλευρά. Το ζώδιο του Σκορπιού κυβερνάται από τον πλανήτη Πλούτωνα, ο οποίος πήρε το όνομά του από τον Ρωμαίο αντίστοιχο του Άδη, του θεού του κάτω κόσμου. Είναι πιθανό ότι τουλάχιστον ένας από τους πιο στενούς σας φίλους Σκορπιούς λέει ψέματα. 

Ζυγός

Οι Ζυγοί είναι καλοί ψεύτες γιατί τους αρέσει να μπλέκονται σε συγκρούσεις. Όντας το κύριο ζώδιο του αέρα (που σημαίνει ότι είναι οι ηγέτες αυτού του στοιχείου), οι Ζυγοί ξέρουν πώς να κρατούν τις φιλίες και τις συζητήσεις σε ήπιο κλίμα. Ως ζώδιο της “ζυγαριάς”, οι Ζυγοί θέλουν να κρατούν τους πάντες ισότιμους, ακόμη και με τίμημα τη δική τους λογική. Αν και η ειρήνη είναι αξιοθαύμαστη, αυτή η επιθυμία να ευχαριστήσουν τους πάντες μπορεί συχνά να τους οδηγήσει στο να λένε ψέματα, σε προσπάθειες να διασφαλίσουν ότι όλοι οι άλλοι θα παραμείνουν ευτυχισμένοι. 

Υδροχόος

Μην φοβάστε (και πολύ) τη φύση τους: Οι Υδροχόοι είναι καλοί ψεύτες επειδή είναι σκληροί. Αν έχετε πάει ποτέ σε ένα μπαρ ή σε ένα πάρτι και είχατε eye contact με κάποιον του οποίου την ενέργεια δεν μπορούσατε να “διαβάσετε”, πιθανότατα ήταν Υδροχόος. Είναι οι μυστικιστές και οι περίεργοι του ζωδιακού κύκλου, και πιθανότατα δεν είναι από αυτόν τον… γαλαξία! Οι Υδροχόοι έχουν τα καλύτερα poker faces από όλα τα ζώδια του ζωδιακού κύκλου. Επειδή ο Υδροχόος είναι το σταθερό ζώδιο του αέρα, είναι εξίσου πεισματάρης με τους Σκορπιούς. 

Αιγόκερως

Διατηρούν τα πράγματα αυστηρά επαγγελματικά (ενώ κρύβουν τα αληθινά τους συναισθήματα): Οι Αιγόκεροι είναι καλοί ψεύτες γιατί θέλουν να τα καταφέρουν όλα. Οι Αιγόκεροι θα κάνουν ό,τι πρέπει να κάνουν για να βεβαιωθούν ότι η δουλειά θα ολοκληρωθεί έγκαιρα και αποτελεσματικά, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι θα κρύψουν την αλήθεια. Όπως και οι Ζυγοί, είναι επίσης ζώδιο της γης. Οι Αιγόκεροι είναι αυτοί που διατηρούν την ψυχραιμία τους σε δύσκολες καταστάσεις. Επειδή είναι ηγέτες, μπορούν να κρατήσουν και τα δύο τους πόδια στο “έδαφος” όταν άλλοι μπορεί να πετάνε στο “διάστημα” (όπως οι Υδροχόοι). Αυτή η προσγειωμένη φύση δίνει στους ανθρώπους την εντύπωση της αξιοπιστίας, παρόλο που ένας κλασικός Αιγόκερως μπορεί να τους εξαπατά εντελώς. 

photos Istock

Δείτε ακόμη: Κι όμως, υπάρχει 13ο ζώδιο! Ποιο είναι, η ονομασία του και όσα πρέπει να γνωρίζετε

Δείτε ακόμη: Αυτές τις τέσσερις γυναίκες του ζωδιακού είναι πολύ δύσκολο να τις δελεάσεις

Ανδριάνα Παναγιώτου

Recent Posts

Μπαμπάδες με Ρούμι: Ο νέος αντικαταστάτης του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη στην παράσταση

Καλεσμένος στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» βρέθηκε το πρωί της Τρίτης ο Αντώνης Λουδάρος. Ο ηθοποιός…

2 μήνες ago

Νίκος Καρβέλας: Ο λόγος που παντρεύτηκε με την Αννίτα Πάνια

Καλεσμένος στην εκπομπή «Μεγάλη Εικόνα» το βράδυ της Δευτέρας βρέθηκε ο Νίκος Καρβέλας σε μια…

2 μήνες ago

Τατιάνα Στεφανίδου: Το φόρεμά της έχει το χρώμα της σεζόν! Ταιριάζει σε ξανθές & μελαχρινές

Με ένα φόρεμα που έχει αναμφίβολα το χρώμα της σεζόν εντοπίσαμε στο Instagram την Τατιάνα…

2 μήνες ago

Ξέχνα το κλασικό κόκκινο! Η Φαίη Σκορδά έκανε στα νύχια της την νέα εκδοχή του

Αν είσαι από εκείνες που προτιμούν για τα νύχια τους τα έντονα χρώματα, τότε η…

2 μήνες ago

Ιωάννα Τούνη: Παραπέμπονται για κακουργηματικές πράξεις οι εμπλεκόμενοι του revenge porn της

Σε δική για κακούργημα παραπέμπονται οι δυο άνδρες που είχε καταγγείλει η Ιωάννα Τούνη για…

2 μήνες ago

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: “Σαρώνει” στα trends το χρώμα που έκανε στα μαλλιά της (και όχι άδικα)

Σαρώνει κυριολεκτικά στις τάσεις, η τεχνική και το χρώμα που είδαμε να έχει στα μαλλιά…

2 μήνες ago