Celebrity News

Αλέξανδρος Κοψιάλης: Σπάει τη σιωπή του μετά το #cancel_Kopsialis και τον σάλο που προκλήθηκε – “Γνωστοποιώ δημόσια ότι…”

Την πρώτη του ανάρτηση μετά το #cancel_Kopsialis αλλά και την απώλεια περισσοτέρων από 100.000 followers, έκανε ο Αλέξανδρος Κοψιάλης.

Το όνομα του Influencer σχολιάστηκε έντονα καθώς συνδέεται φιλικά με ανθρώπους που φέρεται να διαδραματίζουν κάποιο ρόλο στην υπόθεση του βιασμού της 24χρονης Γεωργίας στη Θεσσαλονίκη. 

Μάλιστα, χθες (21/1) ο Αλέξανδρος Κοψιάλης ανακοίνωσε ότι αποσύρεται από το giveaway με τα αδέρφια Αντετοκούνμπο και πλέον ο διαγωνισμός θα τρέξει μόνο από τους ίδιους. 

Στο 7λεπτο βίντεο που ανάρτησε στο προσωπικό του προφίλ, ο Αλέξανδρος Κοψιάλης -μεταξύ άλλων- ξεκαθαρίζει τη θέση του και αναφέρεται και στο cyberbullying που δέχθηκε τα τελευταία εικοσιτετράωρα. Τέλος, τονίζει πως δεν έχει καμία σχέση με την αποτρόπαιη πράξη του βιασμού του 24χρονου κοριτσιού. 

“Επειδή λοιπόν η όλη φάση πουλάει και τον έχουμε βγάλει βιαστή και ασυγκάλυπτή βιαστών, ομοβοφικό, σεξιστή, ρατσιστή… τι μένει να τον βγάλουμε; Κλέφτη. Πάμε τώρα να τον βγάλουμε και κλέφτη. Βγαίνει λοιπόν ένα προφίλ και ανεβάσει δημόσια ότι το όνομά μου εμπλέκεται σε υπόθεση κλοπής και μάλιστα αυθαίρετα, ότι εκκρεμεί δικαστήριο στο όνομά μου για την συγκεκριμένη υπόθεση. Γνωστοποιώ δημόσια, ότι ουδεμία σχέση έχω με την συγκεκριμένη υπόθεση και προκαλώ αν αυτό το άτομο πιστεύει όντως ότι εμπλέκομαι και έχει αποδείξεις εφόσον με διέσυρε και με αποκάλεσε κλέφτη, να δούμε τις αποδείξεις και αν μπορέσει να το αποδείξει θα βγω γυμνός στο Σύνταγμα να κάνω κ@λοτούμπες στον αέρα και να λέω “ζήτω η τρέλα”. Αυτό λέγεται bullying, αυτό είναι το cyber bullying”, ανέφερε χαρακτηριστικά. 

Δείτε παρακάτω το βίντεο που ανάρτησε: 

Διαβάστε επίσης: Αλέξανδρος Κοψιάλης: Η ηλικία, η καταγωγή, το βιογραφικό, τα social media και η σχέση με τη Σοφία Φυρού

Διαβάστε επίσης: Αλέξανδρος Κοψιάλης: Αποσύρεται από το giveaway με τους Αντετοκούνμπο – Η εκτενής ανάρτηση στο Instagram

Αθανασία Βογιάρη

Recent Posts

Μπαμπάδες με Ρούμι: Ο νέος αντικαταστάτης του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη στην παράσταση

Καλεσμένος στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» βρέθηκε το πρωί της Τρίτης ο Αντώνης Λουδάρος. Ο ηθοποιός…

2 μήνες ago

Νίκος Καρβέλας: Ο λόγος που παντρεύτηκε με την Αννίτα Πάνια

Καλεσμένος στην εκπομπή «Μεγάλη Εικόνα» το βράδυ της Δευτέρας βρέθηκε ο Νίκος Καρβέλας σε μια…

2 μήνες ago

Τατιάνα Στεφανίδου: Το φόρεμά της έχει το χρώμα της σεζόν! Ταιριάζει σε ξανθές & μελαχρινές

Με ένα φόρεμα που έχει αναμφίβολα το χρώμα της σεζόν εντοπίσαμε στο Instagram την Τατιάνα…

2 μήνες ago

Ξέχνα το κλασικό κόκκινο! Η Φαίη Σκορδά έκανε στα νύχια της την νέα εκδοχή του

Αν είσαι από εκείνες που προτιμούν για τα νύχια τους τα έντονα χρώματα, τότε η…

2 μήνες ago

Ιωάννα Τούνη: Παραπέμπονται για κακουργηματικές πράξεις οι εμπλεκόμενοι του revenge porn της

Σε δική για κακούργημα παραπέμπονται οι δυο άνδρες που είχε καταγγείλει η Ιωάννα Τούνη για…

2 μήνες ago

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: “Σαρώνει” στα trends το χρώμα που έκανε στα μαλλιά της (και όχι άδικα)

Σαρώνει κυριολεκτικά στις τάσεις, η τεχνική και το χρώμα που είδαμε να έχει στα μαλλιά…

2 μήνες ago