Celebrity News

Amber Heard: Έγινε μητέρα και δεν το κατάλαβε κανείς! – Τι αποκάλυψε μέσω Instagram;

Η πρώην σύζυγος του Johnny Depp, Amber Heard, έγινε μητέρα για πρώτη φορά, τέσσερα περίπου χρόνια μετά το επεισοδιακό της διαζύγιο με τον σταρ των «Πειρατών της Καραϊβικής».

Η Amber, είχε συγκλονίσει καθώς κατήγγειλε τον ηθοποιό του Hollywood για κακοποίηση καθώς όπως είχε αναφέρει στις αρχές είχε πέσει θύμα ξυλοδαρμού.

Αυτή την περίοδο φαίνεται πως αφήνει πίσω της πλέον η πανέμορφη ηθοποιός, η οποία, όπως ανακοίνωσε μέσω Instagram, έγινε μανούλα για πρώτη φορά.

Συγκεκριμένα ανάρτησε μία φωτογραφία με την ίδια να κρατά αγκαλιά την μικρή της πριγκίπισσα και αναφέρει στη λεζάντα: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που μοιράζομαι τα νέα αυτά μαζί σας. 4 χρόνια πριν, αποφάσισα πως ήθελα ένα παιδί. Ήθελα να το κάνω με τους δικούς μου όρους. Ξέρω πόσο σημαντικό είναι για εμάς τις γυναίκες να σκεφτόμαστε ένα από τα θεμελιώδη κομμάτια του πεπρωμένου μας με αυτόν τον τρόπο. Εύχομαι να φτάσουμε σε ένα σημείο που να θεωρείται κανονικό το να μη χρειάζεται «δαχτυλίδι» προκειμένου να αποκτήσει κάποια παιδί. Ένα κομμάτι μου, λέει πως η προσωπική μου ζωή δεν είναι δουλειά κανενός. Επίσης γνωρίζω πως η φύση της δουλειάς μου, δεν μου επιτρέπει να έχω τον έλεγχο σε αυτό. Η κόρη μου γεννήθηκε στις 8 Απριλίου το 2021. Το όνομά της είναι Oonagh Paige Heard. Είναι η αρχή του υπολοίπου της ζωής μου.»

 

Η 35χρονη ηθοποιός, επέλεξε να αποκτήσει ένα παιδάκι, μόνη της με τη βοήθεια παρένθετης μητέρας. Η μικρούλα, ήρθε στη ζωή στις 8 Απριλίου και η απόφαση για την παρένθετη μητέρα ελήφθη όταν η εντυπωσιακή ηθοποιός έμαθε πως δεν θα μπορούσε να κυοφορήσει το μωράκι της, αποκάλυψαν κοντινοί της άνθρωποι.

Μία πηγή ανάφερε στην «Page Six» την Πέμπτη πως η Amber Heard είναι κάτι παραπάνω από ερωτευμένη με την κορούλα της, η οποία έχει το όνομα Oonagh Paige.

Το όνομα αυτό το πήρε από τη μητέρα της Amber, η οποία έφυγε από τη ζωή τον Μάιο του 2020 σε ηλικία 63 ετών.

Η ηθοποιός βρίσκεται σε σχέση με την κινηματογραφίστρια Bianca Butti, από τον Ιανουάριο του 2020, όμως αποφάσισε να κάνει ένα παιδί μόνη της.

Μια πηγή κοντινή στην Heard ανέφερε σύμφωνα με την Page Six: «Η Oonagh είναι πανέμορφη και η Amber είναι ξετρελαμένη. Πάντοτε γνώριζε ότι ήθελε να γίνει μαμά και επιτέλους η ευχή της έγινε πραγματικότητα. Είναι πολύ ευγνώμων στην υπέροχη γυναίκα που βοήθησε την Oonagh να μπει στη ζωή της».

Photo Credits: Shutterstock / Instagram 

Μαρία Αρβανίτη

Recent Posts

Μπαμπάδες με Ρούμι: Ο νέος αντικαταστάτης του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη στην παράσταση

Καλεσμένος στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» βρέθηκε το πρωί της Τρίτης ο Αντώνης Λουδάρος. Ο ηθοποιός…

1 μήνα ago

Νίκος Καρβέλας: Ο λόγος που παντρεύτηκε με την Αννίτα Πάνια

Καλεσμένος στην εκπομπή «Μεγάλη Εικόνα» το βράδυ της Δευτέρας βρέθηκε ο Νίκος Καρβέλας σε μια…

1 μήνα ago

Τατιάνα Στεφανίδου: Το φόρεμά της έχει το χρώμα της σεζόν! Ταιριάζει σε ξανθές & μελαχρινές

Με ένα φόρεμα που έχει αναμφίβολα το χρώμα της σεζόν εντοπίσαμε στο Instagram την Τατιάνα…

2 μήνες ago

Ξέχνα το κλασικό κόκκινο! Η Φαίη Σκορδά έκανε στα νύχια της την νέα εκδοχή του

Αν είσαι από εκείνες που προτιμούν για τα νύχια τους τα έντονα χρώματα, τότε η…

2 μήνες ago

Ιωάννα Τούνη: Παραπέμπονται για κακουργηματικές πράξεις οι εμπλεκόμενοι του revenge porn της

Σε δική για κακούργημα παραπέμπονται οι δυο άνδρες που είχε καταγγείλει η Ιωάννα Τούνη για…

2 μήνες ago

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: “Σαρώνει” στα trends το χρώμα που έκανε στα μαλλιά της (και όχι άδικα)

Σαρώνει κυριολεκτικά στις τάσεις, η τεχνική και το χρώμα που είδαμε να έχει στα μαλλιά…

2 μήνες ago