Celebrity News

Angelina Jolie: Δες το παλάτι της με τα 10 μπάνια, την πισίνα, το ξεχωριστό σπίτι για τσάι και το βαρύ παρελθόν (Video)

Για το τεύχος Μαρτίου 2021 της βρετανικής Vogue, ο Craig McDean απαθανάτισε την Angelina Jolie στο σπίτι της (στη γειτονιά Los Feliz του Λος Άντζελες), όπου η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός έμεινε με τα παιδιά της καθ’ όλη τη διάρκεια της πανδημίας.

Ωστόσο, αυτό το συγκρότημα “κουβαλά” ένα “βαρύ παρελθόν”, αφού ανήκε στον θρυλικό σκηνοθέτη του Χόλιγουντ, Cecil B DeMille. «Ήθελα τα παιδιά να είναι κοντά στον μπαμπά τους, ο οποίος είναι μόλις πέντε λεπτά μακριά», είπε η Jolie στον αρχισυντάκτη του περιοδικού, Edward Enninful, για την απόφασή της να μετακομίσει στην ιδιοκτησία των έξι υπνοδωματίων και 10 μπάνιων το 2017.

«Αυτό το σπίτι μου αρέσει γιατί έχει πολλά μονοπάτια και μέρη για να περπατήσεις και να σκεφτείς. Νιώθω πολύ τυχερή που το έχω».

Ο DeMille ήταν μια από τις πιο εξέχουσες προσωπικότητες του Χόλιγουντ του 20ού αιώνα. Ίσως περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο σκηνοθέτη, είχε τη φήμη για τις πολυτελείς (και περιστασιακά ριψοκίνδυνες) παραγωγές, που υποτίθεται ότι είχαν σκοπό να “υπενθυμίζουν” την ηθική στο αμερικανικό κοινό, αναδεικνύοντας τη φθορά της αμαρτίας. Ωστόσο, τα σκηνικά και τα κοστούμια του ήταν ακαταμάχητα. 

Ο DeMille μετακόμισε στην εν λόγω έπαυλη στο Los Feliz λίγο μετά τη εγκατάστασή του στη Δυτική Ακτή, για να μπει στη «βιομηχανία ταινιών» και παρέμεινε εκεί μέχρι το θάνατό του το 1959. «Από τότε που ήρθα στην Καλιφόρνια το 1913, δεν έχω ζήσει ποτέ οπουδήποτε αλού, εκτός από το Χόλιγουντ», έγραψε στην Αυτοβιογραφία του, που δημοσίευσε το έτος του θανάτου του. «Ποτέ δεν με δελέασε το Μπέβερλι Χιλς, το Μπελ Άιρ ή άλλα μέρη, πολύ πιο μοδάτα».

Ενώ ο DeMille πήρε το πρώτο σπίτι που χτίστηκε σε αυτή την έκταση, ο Charlie Chaplin πήρε τη δεύτερη έπαυλη στη γειτονιά, που περιγράφεται σε ένα ενημερωτικό δελτίο του 1915 ως «ένας οικιστικός παράδεισος».

Με τα χρόνια, οι DeMilles και Chaplin ήρθαν κοντά, με τον DeMille να αγοράζει το σπίτι του σταρ όταν έφυγε από τη ζωή στα μέσα της δεκαετίας του ’20. “Ένιωσα λίγη πίεση να μετακομίσω εδώ”, είπε η Jolie στη βρετανική Vogue. “Σαν να είμαι εκεί που έκαναν παρέα ο DeMille και ο Chaplin”

Δείτε τα παρακάτω βίντεο:

Ανδριάνα Παναγιώτου

Recent Posts

Μπαμπάδες με Ρούμι: Ο νέος αντικαταστάτης του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη στην παράσταση

Καλεσμένος στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» βρέθηκε το πρωί της Τρίτης ο Αντώνης Λουδάρος. Ο ηθοποιός…

1 μήνα ago

Νίκος Καρβέλας: Ο λόγος που παντρεύτηκε με την Αννίτα Πάνια

Καλεσμένος στην εκπομπή «Μεγάλη Εικόνα» το βράδυ της Δευτέρας βρέθηκε ο Νίκος Καρβέλας σε μια…

1 μήνα ago

Τατιάνα Στεφανίδου: Το φόρεμά της έχει το χρώμα της σεζόν! Ταιριάζει σε ξανθές & μελαχρινές

Με ένα φόρεμα που έχει αναμφίβολα το χρώμα της σεζόν εντοπίσαμε στο Instagram την Τατιάνα…

1 μήνα ago

Ξέχνα το κλασικό κόκκινο! Η Φαίη Σκορδά έκανε στα νύχια της την νέα εκδοχή του

Αν είσαι από εκείνες που προτιμούν για τα νύχια τους τα έντονα χρώματα, τότε η…

1 μήνα ago

Ιωάννα Τούνη: Παραπέμπονται για κακουργηματικές πράξεις οι εμπλεκόμενοι του revenge porn της

Σε δική για κακούργημα παραπέμπονται οι δυο άνδρες που είχε καταγγείλει η Ιωάννα Τούνη για…

1 μήνα ago

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: “Σαρώνει” στα trends το χρώμα που έκανε στα μαλλιά της (και όχι άδικα)

Σαρώνει κυριολεκτικά στις τάσεις, η τεχνική και το χρώμα που είδαμε να έχει στα μαλλιά…

1 μήνα ago