Celebrity News

Δέσποινα Βανδή-Άννα Βίσση: Ο Νίκος Κοκλώνης δημοσίευσε βίντεο από την πρώτη τους συνάντηση (Βίντεο)

Με αφορμή τα σημερινά γενέθλια της Δέσποινας Βανδή, ο Νίκος Κοκλώνης δημοσίευσε στο Instagram ένα βίντεο από την πρώτη συνάντηση της Δέσποινας Βανδή με την Άννα Βίσση.

«@desp1navandi Εσύ έχεις γενέθλια, σε μένα όμως φέτος, μαζί με την απόλυτη @annavissiofficial μου κάνατε το μεγαλύτερο δώρο- από αυτά τα ανεπανάληπτα! Τι εννοώ; Το one of a kind δώρο μου ήρθε τα περασμένα Χριστούγεννα στην πρώτη σας συνάντηση με την Άννα στο σπίτι μου -ήμουν ο πιο τυχερός άνθρωπος (μεγάλος fan και των δυο σας) που σας άκουσα να τραγουδάτε μαζί α καπέλα. Ήταν εκείνη την ημέρα που ουσιαστικά βρεθήκατε πρώτη φορά μαζί, μιλήσατε για τόσα πολλά κ συμφωνήσατε να βάλετε φωτιά στη σκηνή του just. Δεν γράψαμε μόνο τηλεοπτική ιστορία, αλλά έγινε και η αρχή μια ωραίας φιλίας ανάμεσά σας. Αυτό πάντα θα με συγκινεί! Μέσα απο αυτά που ξεκινήσαμε εκείνο το βράδυ, η Άννα, εσύ, ο Γιώργος @g_arsenakos κ γω γεννήθηκε η έμπνευση για πολλά ακόμα που έρχονται σύντομα! Για να κλείσω με κάτι δικό μου – γούτσου γούτσου και χρόνια σου πολλά! Love you σου αξίζουν τα καλύτερα», έγραψε στη λεζάντα ο Νίκος Κοκλώνης.

Να θυμίσουμε πως σε συνέντευξή του στα Μεσάνυχτα με την Ελεονόρα Μελέτη ο Νίκος Κοκλώνης αποκάλυψε όλο το παρασκήνιο της συνάντησης της Άννας Βίσση με τη Δέσποινα Βανδή πριν πραγματοποιήσουν την πολυσυζητημένη κοινή εμφάνιση στη σκηνή του “Just The 2 Of Us”, που έβαλε τέλος σε μια φημολογούμενη κόντρα πολλών ετών.

«Νομίζω υπήρχε μια κοντρούλα ανάμεσα στην Άννα και τη Δέσποινα. Αλλά δεν υπάρχει πια. Την Άννα την ξέρω χρόνια, την αγαπώ πάρα πολύ και μου είχε κάνει και πλάτες στα ερωτικά μου. Τη Δέσποινα τη γνώρισα μέσα από το Just. Στην αρχή ήμουν επιφυλακτικός.

Έλεγα τόσο καιρό στην Άννα, “Άννα η Δέσποινα δεν είναι αυτό που νομίζαμε”. Πήγαινα στην Δέσποινα μου έλεγε “Δε θέλει η Άννα” ή Άννα μου έλεγε το αντίθετο.
Τους ζήτησα σαν χάρη να τραγουδήσουν μαζί στο Just. Μου έλεγαν, “Αποκλείεται να γίνει”. Μετά η Άννα μου είπε να το κάνουμε γραμμένο και εγώ είπα ζωντανά.
Η αληθινή πρώτη συνάντηση έγινε σπίτι μου. Δεν είχαν ξαναβρεθεί. Όταν μπήκε η Άννα στο σπίτι και είδε τη Δέσποινα με κοιτάει και λέει, “Η ατμόσφαιρα ηλεκτρισμένη…”. Μου αρέσει να φέρνω τους ανθρώπους κοντά» ανέφερε ο Νίκος Κοκλώνης.

 

Ανδριάνα Παναγιώτου

Recent Posts

Μπαμπάδες με Ρούμι: Ο νέος αντικαταστάτης του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη στην παράσταση

Καλεσμένος στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» βρέθηκε το πρωί της Τρίτης ο Αντώνης Λουδάρος. Ο ηθοποιός…

2 μήνες ago

Νίκος Καρβέλας: Ο λόγος που παντρεύτηκε με την Αννίτα Πάνια

Καλεσμένος στην εκπομπή «Μεγάλη Εικόνα» το βράδυ της Δευτέρας βρέθηκε ο Νίκος Καρβέλας σε μια…

2 μήνες ago

Τατιάνα Στεφανίδου: Το φόρεμά της έχει το χρώμα της σεζόν! Ταιριάζει σε ξανθές & μελαχρινές

Με ένα φόρεμα που έχει αναμφίβολα το χρώμα της σεζόν εντοπίσαμε στο Instagram την Τατιάνα…

2 μήνες ago

Ξέχνα το κλασικό κόκκινο! Η Φαίη Σκορδά έκανε στα νύχια της την νέα εκδοχή του

Αν είσαι από εκείνες που προτιμούν για τα νύχια τους τα έντονα χρώματα, τότε η…

2 μήνες ago

Ιωάννα Τούνη: Παραπέμπονται για κακουργηματικές πράξεις οι εμπλεκόμενοι του revenge porn της

Σε δική για κακούργημα παραπέμπονται οι δυο άνδρες που είχε καταγγείλει η Ιωάννα Τούνη για…

2 μήνες ago

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: “Σαρώνει” στα trends το χρώμα που έκανε στα μαλλιά της (και όχι άδικα)

Σαρώνει κυριολεκτικά στις τάσεις, η τεχνική και το χρώμα που είδαμε να έχει στα μαλλιά…

2 μήνες ago