Celebrity News

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Η εκτεταμένη ανάρτηση της συντρόφου του για το σώμα της μετά τις εγκυμοσύνες – “Δεν το αναγνωρίζω”

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η σύντροφός του, Mariah βιώνουν στιγμές οικογενειακής ευτυχίας, μιας και έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια με τα δύο τους παιδιά. 

Η γλυκιά σύντροφος του δύο φορές MVP του NBA προχώρησε σε μια σοκαριστική ανάρτηση στο Instagram σχετικά με το πως άλλαξε το σώμα της μετά τις δύο εγκυμοσύνες και το πως το βλέπει η ίδια. 

Διαβάστε παρακάτω την ανάρτησή της:

“Δύο παιδιά κάτω των δύο ετών είναι μια μεγάλη αλλαγή. Το να συνδυάζεις το πρόγραμμα ενός μωρού και ενός νηπίου, να βρίσκεις την ισορροπία στον ποιοτικό χρόνο ανάμεσα στα δύο αγόρια, να στερείσαι τον ύπνο. Όμως η μεγαλύτερη δυσκολία είναι να κοιτάω τον εαυτό μου στον καθρέφτη. Δεν αναγνωρίζω το σώμα μου. Ξέρω βέβαια ότι οι περισσότεροι θα μου πείτε να δείξω επιείκεια στον εαυτό μου, αλλά τα παιδιά, σε συνδυασμό με μια κακή διατροφή, δεν βοηθούν! Στο παρελθόν, ήμουν αθλήτρια και έκανα προπόνηση καθημερινά, πολλές φορές την ημέρα. Τότε δύσκολα έπαιρνα βάρος, όμως τώρα μοιάζει ανέφικτο να το χάσω.

Αναρωτήθηκα αν θα μοιραζόμουν ένα τόσο προσωπικό θέμα με τα social media, αλλά σκέφτηκα ότι αν δεν ήμουν ειλικρινής, θα είχε αντίκτυπο. Έχω αγωνιστεί σκληρά με το βάρος και την εικόνα του σώματός μου, ειδικά μετά τη γέννηση του μικρότερου, του May. Αλλά αλλάζω αφήγηση! Τα παιδιά μου αξίζουν μια υγιή μαμά και εγώ αξίζω να αγαπήσω το σώμα μου ξανά, έτσι δεσμεύτηκα να δώσω προτεραιότητα στην υγεία μου.

Στην αρχή της χρονιάς σημείωσα κάποιους στόχους, στην κορυφή των οποίων είναι οι στόχοι μου στο fitness.

1. Άσκηση 5 μέρες την εβδομάδα.

2. Αυστηρό πρόγραμμα διατροφής.

3. Να πίνω μόνο νερό.

Συνήθως ξεχνάμε μετά από λίγες εβδομάδες τους στόχους που θέτουμε την Πρωτοχρονιά. Αλλά τέσσερις εβδομάδες αργότερα, είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι παραμένω δυνατή και αφοσιωμένη σε αυτούς! Το βάρος δεν έχει φύγει ακόμα, αλλά η διαφορά που έχω δει μέσα σε ένα μήνα με ενθαρρύνει. Και το πιο σημαντικό μάθημα του τελευταίου μήνα είναι ότι είμαι ικανή να αφοσιωθώ στους στόχους μου. Έχω ξεκινήσει το μεγαλύτερο ταξίδι απώλειας βάρους στη ζωή μου, με τελικό προορισμό να χάσω 12 κιλά μέχρι το τέλος της Bucks season.

Για να πάει καλύτερα αυτό το πρωτάθλημα, χρειάζομαι όσο περισσότερο χρόνο γίνεται. Ίσως είμαι υπερβολικά φιλόδοξη, αλλά το χειρότερο που μπορεί να συμβεί είναι να μείνω πίσω, ενώ πηγαίνω προς τη σωστή κατεύθυνση. Θα μοιραστώ μαζί σας μέρη του ταξιδιού μου, οπότε θα εκτιμούσα ιδιαίτερα οποιαδήποτε συμβουλή, οποιοδήποτε τρικ ή οποιαδήποτε ενθάρρυνση. Προειδοποίηση: Δεν έχω πρόβλημα να κάνω block, γι’ αυτό κρατήστε τα κακόβουλα σχόλια για τον εαυτό σας. Σας ευχαριστώ, όπως πάντα, για την υποστήριξη”, έγραψε χαρακτηριστικά.

Δείτε την ανάρτησή της.

 

Διαβάστε επίσης: Γιάννης Αντετοκούνμπο: Έχει γενέθλια και του έκαναν πάρτι αλά Ελληνικά! Πόσο χρονών έγινε;

Διαβάστε επίσης: Γιάννης Αντετοκούνμπο: Αναδείχθηκε ο άνδρας και αθλητής της χρονιάς για το 2021

 

Αθανασία Βογιάρη

Recent Posts

Μπαμπάδες με Ρούμι: Ο νέος αντικαταστάτης του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη στην παράσταση

Καλεσμένος στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» βρέθηκε το πρωί της Τρίτης ο Αντώνης Λουδάρος. Ο ηθοποιός…

4 εβδομάδες ago

Νίκος Καρβέλας: Ο λόγος που παντρεύτηκε με την Αννίτα Πάνια

Καλεσμένος στην εκπομπή «Μεγάλη Εικόνα» το βράδυ της Δευτέρας βρέθηκε ο Νίκος Καρβέλας σε μια…

4 εβδομάδες ago

Τατιάνα Στεφανίδου: Το φόρεμά της έχει το χρώμα της σεζόν! Ταιριάζει σε ξανθές & μελαχρινές

Με ένα φόρεμα που έχει αναμφίβολα το χρώμα της σεζόν εντοπίσαμε στο Instagram την Τατιάνα…

1 μήνα ago

Ξέχνα το κλασικό κόκκινο! Η Φαίη Σκορδά έκανε στα νύχια της την νέα εκδοχή του

Αν είσαι από εκείνες που προτιμούν για τα νύχια τους τα έντονα χρώματα, τότε η…

1 μήνα ago

Ιωάννα Τούνη: Παραπέμπονται για κακουργηματικές πράξεις οι εμπλεκόμενοι του revenge porn της

Σε δική για κακούργημα παραπέμπονται οι δυο άνδρες που είχε καταγγείλει η Ιωάννα Τούνη για…

1 μήνα ago

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: “Σαρώνει” στα trends το χρώμα που έκανε στα μαλλιά της (και όχι άδικα)

Σαρώνει κυριολεκτικά στις τάσεις, η τεχνική και το χρώμα που είδαμε να έχει στα μαλλιά…

1 μήνα ago