Celebrity News

Kodak Black: O γνωστός rapper ενεπλάκη σε ανταλλαγή πυροβολισμών έξω από ταχυφαγείο

Ένα μέλος της ομάδας προστασίας του ράπερ Kodak Black ανακάμπτει μετά από φερόμενο πυροβολισμό έξω από κατάστημα McDonald’s στη Φλόριντα. 

Συγκεκριμένα, τα ξημερώματα της Δευτέρας, περίπου στις 3 π.μ., ο Kodak Black και ο bodyguard του δέχτηκαν πυρά έξω από ένα McDonald’s στην Tallahassee της Φλόριντα.

Η φερόμενη επίθεση συνέβη λίγες ώρες μετά τον τίτλο του μουσικού φεστιβάλ Cultur3 Fest, που απονεμήθηκε στον 23χρονο ράπερ. Ο Kodak και η ομάδα του ακολουθήθηκαν από πολλά αυτοκίνητα που προσπαθούσαν να τον σταματήσου,ν καθώς έφευγε από ένα νυχτερινό κέντρο διασκέδασης. Κατά τη διάρκεια όλων αυτών, ο Kodak και ο bodyguard του κατευθύνθηκαν σε ένα τοπικό Mcdonald’s. Τότε άρχισαν οι φερόμενοι πυροβολισμοί.

Σύμφωνα με την TMZ, ο σκοπευτής βρισκόταν μέσα σε ένα από τα αυτοκίνητα που ακολουθούσαν τον Kodak. Η δημοσίευση αναφέρει επίσης ότι το όχημα πήγε στα McDonald’s, αριστερά και μετά επέστρεψε. Όταν επέστρεψε, ο φερόμενος σκοπευτής άνοιξε πυρ, χτυπώντας τον φύλακα του Kodak στο πόδι. Ο φρουρός μεταφέρθηκε γρήγορα σε ένα τοπικό νοσοκομείο με σοβαρούς τραυματισμούς αφού ένα από τα πυροβολισμούς έπληξε προφανώς μια αρτηρία.

Ο Kodak απομακρύνθηκε από το σημείο με ένα θωρακισμένο αυτοκίνητο. Ο Bradford Cοhen, πληρεξούσιος του Kodak, ενημέρωσε την TMZ αργότερα την ίδια μέρα, λέγοντας ότι ο Kodak «δεν ήταν στο όχημα» που πυροβολήθηκε. Ο Cohen μοιράστηκε επίσης την είδηση ​​ότι ο τραυματισμένος φρουρός ήταν τώρα σε «σταθερή κατάσταση».

Ο ράπερ είχε φυλακιστεί στο παρελθόν, μετά την παραδοχή του για «ψέματα σε έντυπα ελέγχου κατά την αγορά πολλών πυροβόλων όπλων σε δύο διαφορετικά περιστατικά» το 2019. Του δόθηκε ποινή φυλάκισης 46 μηνών που είχε οριστεί να λήξει τον Αύγουστο του 2022, αλλά ο Kodak αφέθηκε ελεύθερος στις 20 Ιανουαρίου, αφού ο πρόεδρος του δικαστηρίου, σημείωσε ότι “έχει εκτίσει σχεδόν το ήμισυ της ποινής του” και ότι πριν από την καταδίκη του, “συμμετείχε σε πολλές φιλανθρωπικές προσπάθειες”.

Ανδριάνα Παναγιώτου

Recent Posts

Μπαμπάδες με Ρούμι: Ο νέος αντικαταστάτης του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη στην παράσταση

Καλεσμένος στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» βρέθηκε το πρωί της Τρίτης ο Αντώνης Λουδάρος. Ο ηθοποιός…

1 μήνα ago

Νίκος Καρβέλας: Ο λόγος που παντρεύτηκε με την Αννίτα Πάνια

Καλεσμένος στην εκπομπή «Μεγάλη Εικόνα» το βράδυ της Δευτέρας βρέθηκε ο Νίκος Καρβέλας σε μια…

1 μήνα ago

Τατιάνα Στεφανίδου: Το φόρεμά της έχει το χρώμα της σεζόν! Ταιριάζει σε ξανθές & μελαχρινές

Με ένα φόρεμα που έχει αναμφίβολα το χρώμα της σεζόν εντοπίσαμε στο Instagram την Τατιάνα…

2 μήνες ago

Ξέχνα το κλασικό κόκκινο! Η Φαίη Σκορδά έκανε στα νύχια της την νέα εκδοχή του

Αν είσαι από εκείνες που προτιμούν για τα νύχια τους τα έντονα χρώματα, τότε η…

2 μήνες ago

Ιωάννα Τούνη: Παραπέμπονται για κακουργηματικές πράξεις οι εμπλεκόμενοι του revenge porn της

Σε δική για κακούργημα παραπέμπονται οι δυο άνδρες που είχε καταγγείλει η Ιωάννα Τούνη για…

2 μήνες ago

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: “Σαρώνει” στα trends το χρώμα που έκανε στα μαλλιά της (και όχι άδικα)

Σαρώνει κυριολεκτικά στις τάσεις, η τεχνική και το χρώμα που είδαμε να έχει στα μαλλιά…

2 μήνες ago